FOTO: Americanii au construit o NAVĂ DE RĂZBOI în centrul orașului New York. Ce s-a întâmplat în SUA

de Moise Marinescu , 22 octombrie 2015 - stire actualizata la ora 13:15, 17 octombrie 2015

În timpul Primului Război Mondial, în 1917, americanii au construit o navă de război în centrul orașului New York, pe care au expus-o publicului timp de trei ani.

Citește și: FOTO: INDECENȚA care a ȘOCAT lumea. Cum arătau vederile EROTICE și ILEGALE din anii '20

Nava a fost construită cu scopul de a servi ca centru de recrutare și antrenament pentru marinarii care se pregăteau de misiuni de luptă.

Nava USS Recruit se afla sub comanda căpitanului C.F. Pierce, iar marinarii respectau programul clasic al marinei americane, conform numărului din august 1917 al publicaţiei Popular Science.

Citește și: FOTO: „Școala DEZBRĂCĂRII”. Cum trebuie sa se dezbrace o nevastă și ce au făcut 48 de FEMEI de față cu zeci de bărbați

În plus, USS Recruit a servit ca locație pentru diferite evenimente, însă a ajutat și la recrutarea a peste 25.000 de soldați în marina americană.

În 1920, nava a fost demontată și urma să fie reasamblată în Luna Park de pe Insula Coney.

Imaginile din GALERIA FOTO de mai sus sunt fascinante!

Citește și: FOTO: Polițiștii RUȘI s-au făcut de RUȘINE. Cum arată GOLANII cu chipiu de care RÂDE o lume întreagă

 

Comentarii

  • Cautam colaboratori

    22 octombrie 2015 16:25

    Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.-Proiectul este de tip network marketing, este lansat de curand si are mari perspective.-NU este necesara niciun fel de experienta!-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.-Sunt suficiente studiile medii.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Solicitati acum mai multe detalii cu mesajul info la adresa de email 2372sanovgmail.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design