20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăȘtirile zileiŞase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică din cauza ninsorii

Şase localităţi din judeţul Olt fără energie electrică din cauza ninsorii

Luni la 8.30, mai erau 1.043 consumatori din localităţile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejeşti şi Brebeni care nu beneficiau de curent electric.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, spune că echipe ale operatorului de energie electrică sunt în teren şi încearcă să rezolve problema.

“În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică a populaţiei, la ora 8.00, din datele transmise de operatorul care se ocupă cu distribuţie energiei electrice erau nelimentaţi peste 1000 de consumatori, din localităţile Orlea, În acest moment sunt 10 echipe ale operatorului în teren, care lucrează pentru remedierea defecţiunilor”, a spus Băsăşteanu pentru Mediafax.

Tot în judeţul Olt, pe fondul condiţiilor meteorogice nefavorabile, s-au produs mai multe accidente de circulaţie, cel mai grav dintre ele implicând 10 persoane care călătoreau cu microbuzul din localitatea Slatina spre Brebeni.

Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Încep problemele pentru primarul Sinaiei, Vlad Oprea. Ministrul Justiţiei: “E foarte posibil să se sesizeze DNA”

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și-a exprimat o poziție clară cu privire la situația apărută în spațiul public legată de investigația publicației Recorder privind presupusa...

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...
Ultima oră
Pe aceeași temă