12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal sexual la un liceu din Hunedoara

Scandal sexual la un liceu din Hunedoara

BRAD. Cativa elevi de la Colegiul National "Avram Iancu” din municipiul Brad (judetul Hunedoara) au primit pe telefoanele mobile filme si poze pornografice al caror protagonista este o colega de-a lor din clasa a XII-a. Andreea G. (17 ani) a intretinut relatii sexuale cu prietenul ei in toaleta unei discoteci.
In timpul actului sexual, cei doi au fost filmati pe ascuns de omul de ordine al discotecii, care a pretins de la tanara aceleasi servicii in schimbul tacerii. Tanara a refuzat, insa, avansurile bodyguardului si nu a cedat la santajul acestuia. Drept urmare, omul de ordine de la discoteca a transmis filmul, sub numele "Tom si Jery” pe telefoanele mobile ale colegilor fetei.
In scurt timp, toti elevii din Colegiul National "Avram Iancu”, care aveau telefoane performante puteau sa vizioneze filmul.
“Filmul exista, nu stiu daca e sau nu de la noi din liceu, dar din cate mi-au spus colegii care l-au vazut, se pare ca intr-adevar e o colega de-a noastra”, a declarat o tanara din clasa a XI-a a scolii. Un coleg de clasa a Andreei G. a confirmat, la randul sau, ca a vazut filmul, recunoscand-o pe fata.
Conducerea colegiului a aflat de film cu aproape o saptamana mai tarziu decat elevii, iar directorul scolii a demarat o ancheta in acest sens. Cu toate acestea, profesorilor nu le vine sa creada ca unul dintre elevii lor a putut sa faca asa ceva.
Parintii copiilor care invata la Colegiul National "Avram Iancu” sunt revoltati de cele intamplate si sustin ca nu este posibil ca un copil de liceu sa aiba un asemenea comportament.

Cele mai citite

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă