Primăria Capitalei continuă licitația pentru cumpărarea a 600 de autobuze Euro 6

de Mihai Diac , 30 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 18:17, 30 octombrie 2017
Foto: Arhivă

Primăria Municipiului București (PMB) va ridica, joi, suspendarea licitației pentru cele 400 de autobuze urbane Euro 6, a anunțat luni primarul general Gabriela Firea, citată de Agerpres.

"CNSC consideră că 95% din contestațiile care au fost depuse sunt nefondate, restul de 0,5% nu sunt considerate fondate, dar sunt anumite aprecieri pentru care trebuie să aducem câteva lămuriri și informații suplimentare, de aceea pot să trag concluzia, în calitate de primar general, că suspendarea pe care a trebuit să o suportăm cu toții pe nervii și pe viața bucureștenilor a fost una 100% nefondată, pentru că aspectele semnalate în contestații au fost unele derizorii, altele hilare. De aceea, joia aceasta, pe 2 noiembrie așadar, Primăria Capitalei va ridica suspendarea licitației pentru cele 400 de autobuze urbane Euro 6", a spus Firea, la ședința grupului de lucru constituit la nivelul PMB pentru organizarea licitației privind achiziția de autobuze.

Ea a menționat că noul termen limită pentru depunerea ofertelor va fi 10 noiembrie.

"Până pe 10 noiembrie vor fi depuse ofertele, deci e termenul limită, și în 25 de zile ar trebui să avem și rezultatele, bineînțeles, în condițiile în care nu vor fi din nou alte contestații", a spus Firea.

Potrivit PMB, din 92 de aspecte contestate, CNSC a dispus remedierea a cinci dintre ele. "În concluzie, 94,5% din aspectele contestate au fost respinse", arată sursa citată.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design