21.2 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSportTurcan îi răspunde Elenei Băsescu: Doamna EBA are o fracţionare de logică

Turcan îi răspunde Elenei Băsescu: Doamna EBA are o fracţionare de logică

Raluca Turcan, preşedintele PDL Sibiu, i-a replicat Elenei Băsescu, referitor la închiderea cabinetului de europarlamentar al acesteia, că "are o fracţionare de logică" dacă îşi imaginează că în sediul organzaţiei judeţene a PDL Sibiu poate funcţiona cabinetul unui membru PMP.

"Doamna EBA are o fracţionare de logică. Cum îşi imaginează că în sediul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu poate să funcţioneze cabinetul europarlamentar al unui membru PMP?", a declarat Raluca Turcan, potrivit Mediafax.

Ea a spus că alte comentarii sunt de prisos înaintea rezolvării acestei "probleme de logică".

"După ce-şi rezolvă problema de logică, mai discutăm", a adăugat Raluca Turcan.

Aceasta a refuzat să facă orice comentariu legat de plata celor doi asistenţi de către Elena Băsescu.

Elena Băsescu a spus, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor PMP, că nu ştie dacă mai are cabinet de europarlamentar în oraş, deşi plăteşte în continuare salariile asistenţilor. 

Elena Băsescu a spus că a vrut să facă o conferinţă de presă pentru un raport al activităţii de europarlamentar, iar un fost coleg a anunţat-o că nu mai are cabinet de europarlamentar la Sibiu. Ea a susţinut că nici angajaţii pe care îi plăteşte nu îi mai răspund la telefon şi nu poate discuta cu ei.

Pe ușa sediului central al organizației Sibiu a PDL a existat un afiș pe care era menţionat "Cabinet europarlamentar Elena Băsescu", afiş care a dispărut însă imediat după ce fiica cea mică a preşedintelui a demisionat din PDL, în 24 martie, şi s-a înscris în PMP.

În octombrie 2009, Elena Băsescu şi-a deschis un cabinet de europarlamentar în sediul PDL Sibiu de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu, ea declarând atunci că va veni o dată pe lună la acest birou. Elena Băsescu anunţa că biroul va avea program de luni până vineri, câte patru ore pe zi, iar petiţiile sibienilor vor fi preluate de doi angajaţi plătiţi din fonduri de la PE.

Cele mai citite

EURO 2024: Spania a rezolvat calificarea în optimi după ce a învins Italia cu 1-0

Selecţionata Spaniei s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins Italia,...

Aderarea totală a României și Bulgariei în Schengen, prioritate la nivel declarativ, dar absentă din planul Ungariei     

Ungaria, care preia președinția Consiliului UE la 1 iulie, a promis că va lucra pentru intrarea Bulgariei și României în Schengen, aceasta fiind una...

Canicula a leșinat din cauza Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Valul de căldură ce a poposit deasupra Bătrânului continent și care i-a pus pe gânduri și pe specialiștii Administrației Naționale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă