17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialGhiţă Mureşan ajunge la Roşia Montană

Ghiţă Mureşan ajunge la Roşia Montană

Cel mai mare baschetbalist român al tuturor timpurilor, atât la propriu cât şi la figurat, Ghiţă Mureşan, va trece cu „Summer Camp-ul” pe care îl organizează în această vară şi la Roşia Montană. Fostul sportiv, ajuns acum la 40 de ani, va termina cu primul oraş din turneul acestei veri joi, atunci când va preda la Cluj ultima lecţie a sa din acest an.

Următoarea oprire va fi Timişoara, dar pe drum va face o escală de câteva ore la Roşia Montană, în judeţul Alba. Cu sprijinul companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation, fostul baschetbalist de 2,31 metri îi va învăţa tainele baschetului pe copiii din comună şi localităţile învecinate.

„Big Ghiţă”, arbitru

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 12:00, într-un cort amenajat în piaţă, acolo unde micuţii vor arunca la coş şi vor juca baschet între ei, sub stricta supraveghere a lui Ghiţă Mureşan. „Până acum am făcut acest „Summer Camp” doar în Cluj, dar mă bucur că pot merge şi în alte oraşe în acest an. Prin baschet copiii îşi fac prieteni, iar acest sport îi ajută să-şi dezvolte caracterul.

Când eram de vârsta lor nu puteam să joc baschet, aşa că acum vreau ca ei să aibă această posibilitate”, a declarat singurul jucător român care a evoluat în NBA. Înscrierile vor avea loc vineri dimineaţa, înainte de sosirea lui Ghiţă Mureşan.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Samsung plănuiește șase actualizări Android pentru dispozitivele din gama entry-level

Samsung planifică ofere până la șase actualizări de Android și suport de securitate pentru dispozitivele din gama entry-level, precum Galaxy A16 5G. Samsung plănuiește șase...

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Răzvan Oaidă a semnat cu U Cluj!

Răzvan Oaidă, fostul mijlocaș al Rapidului, a semnat un contract cu U Cluj, echipă aflată pe primul loc în Liga 1, și va continua...
Ultima oră
Pe aceeași temă