16.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialApararea, problema CFR-ului

Apararea, problema CFR-ului

Ardelenii au castigat si cel de-al saselea meci amical, insa doar norocul si portarul Nuno Claro au facut posibil acest lucru.

CFR Cluj a mers ceas pana acum in partidele amicale. sase meciuri si sase victorii pentru formatia pregatita de cuplul Uhrin-Jindra. Ultimele doua, insa, obtinute in fata celor de la FC Bihor, 4-3 si Litex Loveci, 1-0, a aratat si fata mai putin placuta a lui Dubarbier si compania. Chiar daca in ofensiva alb-visiniii nu par a avea probleme si isi creeaza ocazii numeroase de gol, apararea este cea care le da dureri de cap tehnicienilor CFR-ului. Daca in meciul cu oradenii feroviarii au scos mingea de trei ori din plasa, in "amicalul" cu bulgarii, de sambata, doar norocul si forma buna a portarului Nuno Claro a facut ca scorul sa le fie favorabil ardelenilor.

 

Goalkepeer-ul portughez pare a fi cel mai in forma dintre toti cei trei portari ai CFR-ului, lucru demonstrat si in meciul cu Litex, cand paradele sale i-au enervat destul de des pe jucatorii bulgari. Iar atunci cand Nuno Claro nu a mai ajuns la minge, bara a fost cea care le-a salvat pielea campionilor. "Claro a fost, fara indoiala, omul meciului. Am putea spune ca datorita lui am reusit sa castigam cu bulgarii. Nu am evoluat prea bine, Litex a avut mai multe ocazii, insa pana la urma am reusit sa castigam datorita valorii noastre superioare", a declarat presedintele Iuliu Muresan. Tehnicienii CFR-ului trebuie sa repare, insa, cat mai repede gaurile din aparare, acolo unde noii veniti, Dario Flores si Augustin Viana, mai au mult de lucru pana sa se impuna in echipa de start. Norocul i-a ajutat putin pe CFR-isti, insa, si la golul marcat de catre Sebastien Dubarbier, care s-a trezit singur cu portarul bulgarilor, dupa ce apararea fostei formatii a lui Eugen Trica a iesit gresit la ofsaid, in urma unei lovituri libera.

Cele mai citite

Meciul pensiilor: Stolojan câștigă la scor, Năstase lovește sub prag

Politica domină terenul. Theodor Stolojan este pe podiumul pensiilor, în vreme ce Ilie Năstase a primit un "rever" politic Theodor Stolojan a fost premier,...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Atac armat în SUA: cel puțin patru persoane și-au pierdut viața

Un atac armat tragic a avut loc sâmbătă seara în Birmingham, Alabama, unde mai mulți atacatori au deschis focul, ucigând patru persoane și rănind...
Ultima oră
Pe aceeași temă