6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Mărturiile de groază ale supraviețuitorilor cutremurului din insula Ischia: Totul se...

VIDEO. Mărturiile de groază ale supraviețuitorilor cutremurului din insula Ischia: Totul se zgâlțâia. Casele se surpau, ceva mi-a căzut în cap. Este un coșmar

"O experiență teribilă. Totul se mișca în casă", descriu cei mai mulți italieni cutremurul cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter produs, în noaptea de luni, în zona Ischia. Cel puțin două persoane au murit, iar alte 36 de persoane au fost rănite, potrivit presei locale. Marți dimineața, pompierii și voluntarii încercau să scoată trei copii de sub dărâmături. 

"Au fost momente de groază deoarece toată insula părea că se cutrremură", scrie ANSA. "În case, obiectele cădeau de peste tot, mobila s-a dărâmat, iar în magazine, toate obiectele au căzut de pe rafturi. Nimeni nu a mai rămas în casă. Toată lumea a ieșit în stradă. Casele, magazinele, restaurantele și hotelurile au rămas goale", mai adaugă sursa citată.





”O experienţă teribilă, totul se zgâlţâia, în beznă, casele se surpau, un coşmar”, a scris o femeie, pe o rețea de socializare.

”Eram pe canapea şi mă uitam la televizor. S-a luat curentul, zgâlţâieli, ceva îmi cade în cap, urlu, plâng, mama mă prinde şi am fugit afară”, povesteşte o altă persoană, citează presa locală.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă