Un polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi, condamnat la închisoare

de Avram Eliza , 01 februarie 2016 - stire actualizata la ora 15:57, 01 februarie 2016
Un polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi, condamnat la închisoare

Un poliţist din Dubai, care a postat pe reţelele sociale imagini cu paşaportul fotbalistului argentinian Lionel Messi, a fost condamnat, luni, la o lună de închisoare, relatează AFP, conform Agerpres.

Potrivit versiunilor online ale ziarelor Gulf News şi Khaleej Times, poliţistul, identificat doar prin iniţialele J.J., a fost condamnat pentru că "a încălcat viaţa privată" a lui Messi şi "a abuzat de sistemul de telecomunicaţii". 

Poliţistul din Emiratele Arabe Unite - un sergent în vârstă de 26 de ani, care lucra pe aeroportul internaţional din Dubai - a pledat vinovat şi a recunoscut că a greşit să posteze, prin intermediul smartphone-ului, informaţiile de pe paşaportul lui Messi pe reţelele sociale. 

Incidentul s-a produs pe 27 decembrie, pe aeroportul din Dubai, unde celebrul atacant al Barcelonei sosise ca să primească un premiu în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Globe Soccer Awards. 

Poliţistul voia să facă un selfie cu Messi, dar acest lucru nu a fost posibil, fiindcă fotbalistul era obosit după un drum lung. Poliţistul a luat paşaportul şi a făcut înregistări cu el, pe care le-a postat pe Snapchat. 

Sergentul, ce risca şase luni de închisoare, a afirmat că nu a intenţionat niciodată să încalce viaţa privată a lui Messi. 

Comentarii

  • O lună ? ...pentru dezvăluire de date personale ?

    02 februarie 2016 0:04

    Aia-i "închisoare" ? Asta-i SFIDARE la adresa unui cetățean european creștin ! ...bine că nu i-au dat maimuțoiului pooIiițîzd o pedeapsă în folosul comunității de șeici tuciurii - par igzamplu, să măture scupatul de pe asfaltul pe unde pășesc ăia cu kondurii lor acoperiți cu aur ...

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design