15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi,...

Un polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi, condamnat la închisoare

Un poliţist din Dubai, care a postat pe reţelele sociale imagini cu paşaportul fotbalistului argentinian Lionel Messi, a fost condamnat, luni, la o lună de închisoare, relatează AFP, conform Agerpres.

Potrivit versiunilor online ale ziarelor Gulf News şi Khaleej Times, poliţistul, identificat doar prin iniţialele J.J., a fost condamnat pentru că “a încălcat viaţa privată” a lui Messi şi “a abuzat de sistemul de telecomunicaţii”. 

Poliţistul din Emiratele Arabe Unite – un sergent în vârstă de 26 de ani, care lucra pe aeroportul internaţional din Dubai – a pledat vinovat şi a recunoscut că a greşit să posteze, prin intermediul smartphone-ului, informaţiile de pe paşaportul lui Messi pe reţelele sociale. 

Incidentul s-a produs pe 27 decembrie, pe aeroportul din Dubai, unde celebrul atacant al Barcelonei sosise ca să primească un premiu în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Globe Soccer Awards. 

Poliţistul voia să facă un selfie cu Messi, dar acest lucru nu a fost posibil, fiindcă fotbalistul era obosit după un drum lung. Poliţistul a luat paşaportul şi a făcut înregistări cu el, pe care le-a postat pe Snapchat. 

Sergentul, ce risca şase luni de închisoare, a afirmat că nu a intenţionat niciodată să încalce viaţa privată a lui Messi. 

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă