9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Un bărbat a fost împuşcat de poliţie în oraşul...

FOTO + VIDEO. Un bărbat a fost împuşcat de poliţie în oraşul finlandez Turku, după ce a înjunghiat mai multe persoane. Bilanțul atacului indică doi morți și șase răniți

UPDATE 20.30: Comisarul de poliție Seppo Kolehmainen a declarat că este prea devreme, iar daunele au fost prea mici pentru a stabili dacă atacul poate sau nu să fie clasat drept terorist, citează CNN.

UPDATE 19.50: Poliția regională finlandeză a declarat că două persoane au murit, iar alte şase au fost rănite în atacul comis vineri după-amiază în centrul oraşului finlandez Turku.

UPDATE 17.50: O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, anunță presa locală. 

Un bărbat a fost împușcat, în Finlanda, după ce a înjunghiat mai multe persoane în orașul Turku. Polițiștii l-au reținut pe atacator, după ce l-au rănit la picior, potrivit BBC.

Centrul orașului este evacuat, autoritățile sfătuindu-i pe cetățeni să evite Piața Puutorim unde a avut loc incidentul. Momentan, nu există informații despre victime. 

Poliția finlandeză a publicat un mesaj pe Twitter, la ora locală 16.40, anunțând că "mai multe persoane au fost rănite în centrul orașului Turku". 

Știre în curs de actualizare.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă