9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPreședintele american, Donald Trump, îl acuză pe fostul șef al FBI de...

Președintele american, Donald Trump, îl acuză pe fostul șef al FBI de lașitate

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continuă seria atacurilor asupra fostului șef al FBI, James Corney, pe care îl acuză, pe Twitter, de lașitate pentru că ar fi lăsat să ajungă în presă note compromițătoare despre intrevederile lor private, în care, liderul american i-a cerut să abandoneze investigația asupra implicării Rusiei în campania electorală din SUA, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Cred că scurgerile din partea lui James Comey vor avea mult mai multă importanță decât ar fi crezut cineva vreodată. Complet ilegale? Foarte 'laș'!", a notat Trump, pe Twitter. 

Președintele american Donald Trump l-a acuzat pe Comey că a mințit, vineri, la o zi după audierea foarte urmărită din Senat a fostului șef al FBI, pe care Trump l-a destituit în 9 mai. Fostul șef al FBI a afirmat cu această ocazie, sub jurământ, că președintele i-a cerut să abandoneze partea anchetei privind posibile ingerințe ale Rusiei ce îl vizau pe generalul Michael Flynn, fostul său consilier de securitate națională.

În timpul acestei audieri, James Comey a admis că a lăsat să se scurgă către presă, în mai, prin intermediul unui prieten, note în care el a consemnat câteva întrevederi față în față cu Donald Trump.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă