15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialOficial american: Toată lumea ştie că Rusia s-a implicat în alegerile prezidenţiale...

Oficial american: Toată lumea ştie că Rusia s-a implicat în alegerile prezidenţiale din SUA

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la ONU, a  făcut, sâmbătă, declaraţii extrem de dure la adresa Rusiei, pe care o acuză că s-a implicat în alegerile din SUA, la fel cum a făcut-o şi pe alte continente, într-o manieră prin care încearcă să inducă haos.

„Aceasta este Rusia încercând să-şi salveze pielea, iar ea nu poate face asta. Toată lumea ştie că Rusia s-a implicat în alegerile noastre. Toată lumea ştie că ei nu s-au amestecat doar în alegerile din SUA. Ei fac asta pe mai multe continente şi o fac într-o manieră prin care încearcă să inducă haos în ţările respective”, a declarat Haley, potrivit Mediafax, care citează CNN.

Haley a afirmat că Trump a adus imediat în discuţie subiectul ingerinţelor ruseşti în alegerile americane. ”El a făcut asta cu un motiv. A vrut să-l privească pe Putin în ochi şi să-i aducă la cunoştinţă că ştie că Rusia s-a implicat în alegerile noastre, iar preşedintele Putin a făcut exact ceea ce ne aşteptam să facă: să nege”, a adăugat Haley.

Întrevederea preşedintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul său american, Donald Trump, a durat peste două ore, deşi era programată să dureze doar 30 de minute.

Întâlnirea s-a desfăşurat în oraşul german Hamburg, cu ocazia summitului G20. În primele şase minute, la întrevedere au fost prezenţi secretarul de Stat american, Rex Tillerson, şi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Vladimir Putin şi Donald Trump au ieşit câteva minute în faţa jurnaliştilor, după care întrevederea a continuat. Întrevederea preşedintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul său american, Donald Trump, a durat peste două ore, deşi era programată să dureze doar 30 de minute.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...
Ultima oră
Pe aceeași temă