Efectul #REZIST. Ministrul german Michael Roth: Integrarea României în UE n-a fost o greşeală. Aceşti protestatari curajoşi apără valorile europene

de Iulia Iancu , 15 februarie 2017 - stire actualizata la ora 14:50, 15 februarie 2017
Efectul #REZIST. Ministrul german Michael Roth: Integrarea României în UE n-a fost o greşeală. Aceşti protestatari curajoşi apără valorile europene

Ministrul de stat pentru Europa în cadrul Biroului Federal pentru Afaceri Externe de la Berlin, Michael Roth, a declarat, pentru publicaţia Welt, că "integrarea Romaniei (in UE) n-a fost o greşeală". Declaraţia ministrului german vine în contextul protestelor antiguvernamentale din România generate de acţiunile Executivului PSD - ALDE privind Justiţia.


Pe aceeași temă: SCANDALOS. Poliția și Tripadvisor, instrumente de represiune în mâna lui Liviu Dragnea. PSD se răfuiește cu manifestanții care l-au obligat să facă un pas înapoi prin protestul #REZIST


"Este îmbucurător faptul că mulţi români cer Guvernului lor să combată corupţia cu hotărâre. Aceşti protestatari curajoşi apără valorile europene: democraţia, statul de drept, independenţa justiţiei", a spus Roth.

Ministrul de stat reamintește guvernelor europene care sunt valorile comune ale blocului comunitar și avertizează cu privire la "ofertele de separaţie" promovate de Donald Trump în spaţiul european. Întrebat de jurnalişti dacă se tem de o posibilă dizolvare a UE, Roth afirmă că situaţiile conflictuale din vecinătatea uniunii, dar şi tensiunile din cadrul ei sunt urmărite cu atenţie, tocmai pentru a nu degenera. Politicianul german reiterează că integritatea blocului comunitar este menţinută de valorile comune ale statelor membre.

În ceea ce priveşte relaţia SUA - NATO - UE, Roth aminteşte că Europa a primit semnale pozitive din partea ministrului american al Apărării, James Mattis, care a declarat că America va continua să-şi îndeplinească ogligaţiile faţă de Alianţa Nord-Atlantică. 


Citeşte şi: FOTO: A 14-a zi de proteste antiguvernamentale, România #REZISTĂ, în ciuda gerului. Aproximativ 1.000 de persoane au cerut demisia Guvernului PSD, la Palatul Victoria. Alte câteva sute au demonstrat, în mai multe orașe din țară


De unde au pornit protestele?

În 4 ianuarie, când Florin Iordache a fost audiat în comisiile parlamentare de specializate, pentru a primi aviz ca ministru al Justiției, a precizat că „nu exclude” o Lege a amnistiei și grațierii.

„Voi propune prim-ministrului o revedere a principalelor acte normative, inclusiv a Codului penal şi a Codului de procedură penală, prin implicarea mediului academic, a asociaţilor profesionale şi a CSM", mai spunea el.  

În 18 ianuarie, Florin Iordache, a declarat, la Guvern, că ministerul pe care îl conduce a elaborat proiectul de Ordonanță de Urgență privind grațierea.


Gabriel Liiceanu îi explică lui Liviu Dragnea cine manipulează protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaște omenirea | TOP CITIRI„În acest moment, gradul de încărcare la nivelul penitenciarelor din România este peste 150%. România, în luna mai, este sub imperiul unei decizii CEDO care ne poate obliga, datorită faptului că în cele 40 de penitenciare și locuri de deținere, în toate aceste 40 de locuri, există hotărâri de condamnare a României pentru relele tratamente și pentru condițiile inumane pe care le au acești oameni. România nu poate face peste noapte să acopere cele aproape 9.000 de locuri cât avem în acest moment excedent de deținuți în aceste locuri de deținere. Din estimările pe care le-a făcut Ministerul Justiției, în jur de 2.300 — 2.500 de persoane pot beneficia de această lege a grațierii. Repet, este în consultare publică, dar poziția Ministerului Justiției este că, în acest moment, România trebuie să dea o lege a grațierii", a precizat Florin Iordache, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Drept reacție, mii de români s-au mobilizat și au ieșit în acea miercuri în stradă. Aproximativ 3.000 de persoane au protestat la Guvern, unde au scandat „Jos penalii!” și „DNA să vină să vă ia!”. Oamenii s-au adunat și la  Cluj Napoca, Iaşi, Craiova, Timișoara, Constanța.

Acesta a fost primul protest generat de proiectul grațierii.

Un al doilea protest a urmat în 22 ianuarie. Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă, în semn de protest față de Legea grațierii și modificare Codurilor Penale. Protestatarii au strigat „PSD, ciuma roșie”, „DNA să vină să vă ia”, „Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta”. 


FOTO. Aroganța Gabrielei Firea, dusă într-un moment penibil. Se laudă cu oamenii ce strigă “PSD, ciuma roșie” și îi transformă în procente de vot ale social-democrațilorConform estimărilor oficiale,  30.000 de oameni au protestat în Capitală, în Cluj s-au adunat 5.000 de persoane, Constanța - 1.500, Sibiu și Iași - peste 1.000, Timișoara - peste 2.000. Un moment important a fost apariția în Piața Universității din București a președintelui Klaus Iohannis, care a declarat că a ieșit în stradă pentru a-și manifesta dezaprobarea că un grup de politicieni cu probleme penale vor să slăbească statul de drept și este „nadmisibil”. Oamenii l-au salutat și i-au strigat numele. 

Al treilea protest a avut loc în 29 ianuarie. Peste 100.000 de români au scandat în București și în zeci de orașe din țară împotriva ordonanțelor Guvernului PSD. În Capitală, în Piața Victoriei s-au adunat peste 50.000 de manifestanți, care au scandat: „PSD/Ciuma Roșie", „Fără grațiere" , „Hoții!", „DNA/ Să vină să vă ia", „Nu amnistie/Democrație!". Totodată, oamenii au cerut demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, și a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.


Citește și opinia ziaristului Răzvan Chiruță, redactor-șef România liberă: Marii eroi ai micilor orașe

50 de persoane au protestat împotriva actelor normative banditești și la Alexandria, fieful de fier al lui Liviu Dragnea. Acțiunea a uimit pe toată lumea, pentru că în orașul controlat de baronul de Teleorman cine se ridică împotriva puternicilor zilei este strivit. De altfel, nici nu a durat mult până ce protestatarii au început să aibă probleme... continuarea aici!Manifestările au avut loc cu o zi înainte ca Ministerul Justiţiei să organizeze o dezbatere publică pe tema acestor proiecte legislative. Astfel, protestatarii au mers în marș la Ministerul Justiţiei, Consiliul Național al Audiovizualului, sediul Avocatului Poporului și sediul Guvernului din Piața Victoriei. La Cluj, numărul protestarilor a fostla circa 15.000. În multe orașe din țară au fost proteste masive. La Sibiu - peste 10.000 de protestari, la Timișoara - peste 11.000, la Brașov - circa 3.000 de persoane, la Iași - peste 3.000, la Constanța - peste 1.000 de persoane. 

Al patrulea protest a avut loc în 31 ianuarie și a marcat începutul a 12 zile de proteste consecutive. Peste 15.000 de persoane s-au mobilizat rapid, în Capitală, pentru a reacționa la decizia Guvernului de a adopta pe ascuns OUG privind grațierea și modificarea Codului penal și de procedură penală, fără să țină cont de protesele masive de stradă. La scurt timp, președintele Klaus Iohannis a publicat, pe contul său de Facebook, o reacție după adoptarea OUG privind modificarea Codurilor Penale. Șeful statului a notat că misiunea sa este „restabilirea statului de drept”, dar și că „sfidarea PSD la adresa poporului este deplină”.

În seara de 1 februarie: 300.000 de oameni au potestat, în toata țara. Dintre aceștia, 150.000 au manifestat la Guvern. Ministrul Justiției, Florin Iordache, a încercat din nou să minimizeze efectele ordonanței, spunând că „nu e nimic ilegal sau imoral” în textul ordonanței. Între timp, ambasadele a șase țări occidentale, partenere ale României, își exprimă îngrijorarea și cer Executivului să nu abandoneze lupta anticorupție. După ora 22.30, în Piața Victoriei din Capitală, au apărut suporterii din galeriile echipelor de fotbal, care au aruncat cu petarde spre jandarmi. În vreme ce manifestanții strigau „fără violență!”, jandarmii au izolat Piața și au aruncat cu gaze lacrimogene. În urma conflictului, mulți protestatari au plecat spre case. ​


ANALIZĂ: Cât de toxică e atitudinea PSD împotriva companiilor mari. Economia României s-ar prăbuși fără multinaționale. Peste 1,2 milioane de români sunt angajați la companiile cu investiție străină și taxele pe salariile lor sunt uriașeÎn seara de 2 februarie, aproximativ 80.000 de oameni au scandat în fața Guvernului „Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit”. La nivel național, peste 100.000 de oameni au ieșit în stradă. La București, la ora 22.30, conform estimărilor oficiale, se aflau în Piața Victoriei 80.000 oameni, număr în scădere. La Cluj, sunt 40.000 de oameni, la Timișoara - 20.000, la Iași - 8.000, iar la Sibiu 10.000 și Brașov - 5.500. Șapte persoane au fost reținute pentru implicarea în incidentele din Piața Victoriei, de miercuri seară, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.  Acuzaţiile sunt: ultraj, tulburarea linistii si ordinii publice, port si folosirea de obiecte periculoase. O a opta persoane este cercetată, dar oamenii legii nu au luat încă măsuri preventive contra ei. 

În seara de 3 februarie,  peste 350.000 de oameni au protestat în întreaga țară împotriva Guvernului Grindeanu. 150.000 s-au manifestat la București, în Piața Victoriei, iar peste 50.000 la Cluj. S-a scandat „Hoții!" sau „PSD, Ciuma roșie!". Pentru prima oară la un protest, în Capitală au fost proiectate mesaje gigant pe clădiri, cu mesaje anti-PSD și împotriva Guvernului Grindeanu. 


Citește și opinia ziaristului Mălin Bot, redactor-șef online România liberă:

Infractorul Dragnea umblă acum cu alți doi elefanți periculoși

Șeful condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a dat drumul la alți doi elefanți care tropăie periculos în societate și zdrobesc în picioare bunul-simț elementar. După protestele din ultimele zile devine tot mai evidentă incapacitatea structurală a președintelui PSD, infractorul Liviu Dragnea, de a înțelege democrația. În timp ce 600.000 de români i-au cerut demisia în stradă, șeful PSD se comportă tot mai agresiv, ca un dictator sadea... continuarea aici!Și în celelalte orașe din România s-a înregistrat un număr impresionant de persoane. Peste 50.000 de persoane au ocupat Piața Unirii din Cluj, precum și străzile laterale ale pieței. La protestele din Cluj participă și o trupă de toboșari celebri, Cercul Întreg. În Constanța s-au strâns peste 10.000 de oameni, printre care și o persoană ce se află în căruciorul cu rotile. În Sibiu s-au strâns peste 20.000 de persoane, iar în Timișoara - peste 25.000 de oameni.

În cursul zilei de 4 februarie a avut loc Marșul copiilor. Aproximativ 10.000 de părinți cu copii au protestat în fața Guvernului, unde au transmis Executivului: „Lăsați-mă, vă rog, să trăiesc în țara mea!”. În cursul serii, în Bucureşti şi în ţară au protestat peste 420.000 de oameni. Presiunea străzii i-a făcut pe social-democrați să dea un pas înapoi, astfel că au anunțat abrogarea OUG 13.

În seara de 5 februarie, peste 300.000 de oameni au protestat în fața Guvernului. În toată ţara, peste 600.000 de manifestanţi au ieşit în stradă. Cabinetul Grindeanu a abrogat OUG controversată. Și la Palatul Cotroceni, 1.000 de contramanifestanţi au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis.


Citește și opinia ziaristului Răzvan Chiruță, redactor-șef România liberă: Marii eroi ai micilor orașe

50 de persoane au protestat împotriva actelor normative banditești și la Alexandria, fieful de fier al lui Liviu Dragnea. Acțiunea a uimit pe toată lumea, pentru că în orașul controlat de baronul de Teleorman cine se ridică împotriva puternicilor zilei este strivit. De altfel, nici nu a durat mult până ce protestatarii au început să aibă probleme... continuarea aici!În seara de 6 februarie, au continuat protestele față de Ordonanța privind Codurile Penale, chiar dacă actul normativ a fost abrogat. Protestele față de Ordonanța privind Codurile Penale continuă şi luni, chiar dacă actul normativ a fost abrogat. Peste 25.000 de oameni au ieşit în stradă. La Cotroceni, aproximativ 1.000 de persoane au cerut demisia preşedintelui

În seara de 7 februarie, peste 6.000 de manifestanţi au strigat „Zi de zi aici vom fi!". La Cotroceni, aproximativ 1.500 de persoane au cerut demisia preşedintelui Iohannis. S-a scandat: „Vă dăm suta înapoi numai să scăpăm de voi!”, „Refuz! Refuz! Refuz acest abuz!”, „Jos guvernul mincinos!”, „Cine nu sare nu vrea schimbare!”, „În democrație, hoții stau la pușcărie!”, „Iliescu nu fi trist și Dragnea e comunist!” și „Dragnea și ai lui, trădători neamului!”.

În seara de 8 februarie, aproximativ 7.000 de oameni au protestat împotriva Guvernului Grindeanu, în Piața Victoriei. La Cotroceni, aproape 200 de persoane i-au cerut demisia președintelui Iohannis. Manifestanţii au scandat „Hoţii", „Demisia", au cântat imnul şi au aprins lanternele telefoanelor mobile.


Citește și opinia jurnalistului Silviu Sergiu, senior editor Romania libera:
„Protestele din România servesc intereselor Rusiei”. O manipulare năroadă | OPINIE

„Geopoliticienii de vodevil” nu se încurcă în detalii. Rolul lor este de a disemina un mesaj pe cât de simplu, pe atât de simplist: dacă ieşi în  stradă să scandezi împotriva hoţilor din politică, care vor să legifereze corupţia generalizată, eşti un biet „idiot util” al lui Vladimir Putin.  Fiind lipsit de orice subtilitate intelectuală, mesajul este foarte uşor de demontat.
..continuarea aici!În seara de 9 februarie, peste 5.000 de persoane au scandat împotriva Executivului. Aproximativ 400 de persoane au cerut, în faţa Palatului Cotroceni, demisia preşedintelui. Manifestanții au scandat: „Votați Ordonanța 14!”, „Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați!”, „Hoții!”, „PSD, ciuma roșie!”, „Nu mai vrem hoţie, vrem democraţie!”, „Vă dăm suta înapoi, numai să scăpăm de voi!”, „Guvern de hoţi şi de mafioţi!”, „Tăriceanu şi ai lui, slugile Kremlinului!” şi „Rămânem uniţi, nu ne păcăliţi!”.

În seara de 10 februarie, peste 7.000 de persoane au scandat, în Piaţa Victoriei, lozinci împotriva Cabinetului Grindeanu. Şi la Cotroceni, zeci de persoane au manifestat împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

În seara de 11 februarie, Aproximativ 10.000 de protestatari au manifestat, în țară, în ciuda temperaturilor scăzute. În fața Guvernului au demonstrat aproximativ 5.500 de persoane, iar alte 300 au cerut demisia președintelui Iohannis, la Palatul Cotroceni.

În seara de 12 februarie, 70.000 de persoane au lansat „Operațiunea Tricolorul”, în Piața Victoriei. Alte 30.000 au protestat în marile orașe. Românii din Paris, Dublin și Berlin, solidari cu protestatarii din țară. Și la Palatul Cotroceni au manifestat aproximativ 1000 de persoane.


Citește și opinia ziaristului Cătălin Prisacariu, senior editor România liberă:
Dragnea l-ar cam suna pe Putin

Pune-te acum, cititorule, în locul lui Liviu Dragnea și recitește ce îți poate oferi Transnistria: nu-ți vine să-l suni chiar acum pe Putin și să ceri drept viager de rezidență la Tiraspol? Sau, mai bine, îl suni pe Putin, dar ceri altceva: să te ajute să transformi toată România în Transnistria!... continuarea aici! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

 • Nilson

  16 februarie 2017 17:59

  da, Romania este in picioare, s-a trezit insa valorile germaniei lasa de dorit, deoarece germania a fost exact ca USA, germania inaintea tuturor, ca si acum vrea sa conduca ! Dar uita ca a generat moartea a 100 milioane de oameni in 2 razboaie mondiale. Acum ce face merkel, destabilizeaza Europa, o dezbina pentru a conduce. Nu ! In democratie 1 tara 1 vot si atat ! Si atunci mai vedem pe unde e Germania cu Franta...

  raspunde comentariului
 • amoras trifescu

  16 februarie 2017 2:19

  SUFERIM DE O VIATA DIN CAUZA CXONDUCATORILOR PT CA NU AVEM CONSTIINTA DE CRESTINI SI NU AVEM CUNOSTINTE GENERALE DE POLITICA CA SA STIM CU CINE SA VOTAM

  raspunde comentariului
 • amoras trifescu

  16 februarie 2017 2:19

  SUFERIM DE O VIATA DIN CAUZA CXONDUCATORILOR PT CA NU AVEM CONSTIINTA DE CRESTINI SI NU AVEM CUNOSTINTE GENERALE DE POLITICA CA SA STIM CU CINE SA VOTAM

  raspunde comentariului
 • amoras trifescu

  16 februarie 2017 2:19

  SUFERIM DE O VIATA DIN CAUZA CXONDUCATORILOR PT CA NU AVEM CONSTIINTA DE CRESTINI SI NU AVEM CUNOSTINTE GENERALE DE POLITICA CA SA STIM CU CINE SA VOTAM

  raspunde comentariului
 • trifescu

  16 februarie 2017 2:14

  HER ROTH PRIMIREA GRECIEI IN EUROPA A FOST OMARE GRESALA CACI EA NU INDEPLINEA CONDITIILE NECESARE INTRARII ....NU ARE NICI MACAR CADASTRU ......ACONTAT TRECUTUL EI CULTURAL....GRECIA FIIND CEA MAI MARE TARA CORUPTA DIN EUROPA.......NORMA AR FI TREBUIT SA INTRE LA PUSCARIE CONTROLORUL EUROPEAN CAR SIA DAT AVIZUL

  raspunde comentariului
 • trifescu

  16 februarie 2017 2:14

  HER ROTH PRIMIREA GRECIEI IN EUROPA A FOST OMARE GRESALA CACI EA NU INDEPLINEA CONDITIILE NECESARE INTRARII ....NU ARE NICI MACAR CADASTRU ......ACONTAT TRECUTUL EI CULTURAL....GRECIA FIIND CEA MAI MARE TARA CORUPTA DIN EUROPA.......NORMA AR FI TREBUIT SA INTRE LA PUSCARIE CONTROLORUL EUROPEAN CAR SIA DAT AVIZUL

  raspunde comentariului
 • Doar daca alti membri NATO isi vor mari contributiile

  15 februarie 2017 22:35

  Cu o mica rectificare la declaratia oficialului german . Mattis a declarat ca SUA isi va indeplini in continuare obliigatiile doar daca alti membri NATO isi vor mari contributiile. Pai Romania cu 2 ale ei suna destul de ridicol. Penalii Dragnea si Tariceanu vor vrea bani exact de la aia pe care ii invinuiesc de necinste, de la multinationale, fiindsca intreprinzatorii privatoi romani sunt in colaps, dupa ce au fost jumuliti ptr pensiile speciale, ptr salariile marite ale bugetarilor si administratiei publice, ptr investitii de unde tre sa fure legal clientii PSD etc.. Asta inseamna ca o tara ca Romania sa fie predata unor prosti pe votul unor pensionari semi-senili.

  raspunde comentariului
 • DEZINFECT

  15 februarie 2017 19:32

  E UN TICALOS ACEST MICHAEL ROTH... EL NU A TRAIT NICIODATA PROSTIA DE A FI COMUNIST..

  raspunde comentariului
 • Michael R.

  15 februarie 2017 17:21

  KIM JONG UN si KIM JONG DOI = dracNEA PENTRU NOI !

  raspunde comentariului
 • Taci dr acu', mason împuțit ! ...vă ocupați numai de manipulări, iar corupția e legea de bază la voi, de la Berlin până la Bruxelles, unde Juncker trebuia demult băgat în PUȘCĂRIE !

  15 februarie 2017 13:55

  ...și băga-v-ați C.E.T.A. în koor, conform tradițiilor voastre socializd-mason-LeGheBeTizde !

  raspunde comentariului
 • eco

  15 februarie 2017 12:45

  i-a oprit cineva pe romani sa protesteze impotriva parlamentului cand nu a respectat legea si vointa poporului dupa referendumul privitor la stabilirea unui numar maxim de 300 de parlamentari?NIMENI!Si atunci de ce nu a iesit nimeni in strada?nu va deranjeaza sa aveti mai mult de 300 de lipitori din banii contribuabililor,doriti respectarea vointei poporului dupa ureche sau pe alese ca la pepeni?Nu va deranjeaza se pare,sau n-a avut cine sa va organizeze sa iesiti in strada.Aici se vede clar prostia poporului roman si manipularea lui!

  raspunde comentariului
  • eco

   15 februarie 2017 16:58

   si vai de mama lor de "valori europene"cu care prostiti lumea,dar de "valorile"pidosnice nu vorbiti cu care otraviti civilizatiile estice,de musulmanii pe care-i bagati cu forta si santajul in tara noastra,de educatia sexuala fortata a copiilor in scolile primare?sa va manance cainii

   raspunde comentariului
 • RO

  15 februarie 2017 11:02

  In Romania a izbucnit o revolutie morala care va fi furata ca toate celelalte.

  raspunde comentariului
 • oanstde

  15 februarie 2017 10:40

  Rectific era vorba de domnul Roth de care acest''bonn ,de fapr un ****** lautar nu a auzit.

  raspunde comentariului
 • oamnstr

  15 februarie 2017 10:38

  Cum sa auzi de domnul BONN cand tu esti toata ziua cu Gragnea pe buze nenorocitule ,i-ti mai dai si nume de neamtz,mai degraba esti ****** din banda lor,pe cine vrei tu sa pacalesti analfabetule jegos?

  raspunde comentariului
 • Ghita Bizonu'

  15 februarie 2017 10:18

  Esteadeavrat ca Romnaia Libera este insolventa?

  raspunde comentariului
 • Pacala

  14 februarie 2017 18:45

  Lasati ideea de sclavie pe tarlaua cuiva si acceptati faptul ca numai prin Uniunea Europeana puteti face export si sa va aparati contra vitregiilor viitorului. Nu este cea mai bunaforma...dar in afara de grecia si Austria alte tari demagoage nu sunt in EU.

  raspunde comentariului
 • Pacala

  14 februarie 2017 18:45

  Lasati ideea de sclavie pe tarlaua cuiva si acceptati faptul ca numai prin Uniunea Europeana puteti face export si sa va aparati contra vitregiilor viitorului. Nu este cea mai bunaforma...dar in afara de grecia si Austria alte tari demagoage nu sunt in EU.

  raspunde comentariului
 • centrix

  14 februarie 2017 18:00

  O fi, n-o fi ministru, dar ce spune este in principiu ceea ce gandesc germanii, vazand ca avem presedinte de-al lor, avem demonstranti care vor Europa si, da, credem ca EU ne poate ajuta sa crestem mai mult decat Federatia Rusa, pentru ca si noi si Europa avem de castigat de la o Romanie modernizata si proeuropeana, care sa le inteleaga si sa le respecte legile si felul de a fi. Pana la a transforma o Rusie intreaga in democratie, europenii trebuie sa obtina mai intai democratie intre EU si Rusia, deci si de la noi. Pentru romani, prieteniile cu rusii sau cu chinezii sunt la fel de diferite de cea cu europenii.

  raspunde comentariului
 • OU G15

  14 februarie 2017 17:54

  1. FIECARE ROMAN E SCLAV PE TARLAUA LU DRACnea DIN TELEORMAN, 2. PARTIDU POATE SA-I CONFISTE ORICAND INTREAGA AVERE. 3.INCA 100 DE ANI FARA ALEGERI LIBERE SI DEMOCRATE IN RO.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  14 februarie 2017 17:21

  Pare cam TAMPITEL acest Fritz ,.. Adica cat de CURAJOS sa fii cand ai in spate BINOMUL, iar in fruntea coloanei se pune insa-si Locotenentul MARCOS, din greseala si presedintele Romaniei

  raspunde comentariului
 • cosmin

  14 februarie 2017 17:10

  SA VA FIE RUSINE DEZINFORMATORILOR DE LA ROMANIA LIBERA. EU TRAIESC IN GERMANIA DE 33 ANI SI INCA N-M AUZIT DE UN MINISTRU DE EXTERNE MICHAEL ROTH! MINISTRU DE EXTENNE A FOST FRANK WALTER STEINMAYER -ACUM PRESEDINTE- CARUIA I-A LUAT LOCUL SIGMAR GABRIEL. ASADAR, INCA ODATA RUSINE VOUA SLUGOILOR DEZINFORMATORI!

  raspunde comentariului
  • hai lasa vrajeala

   14 februarie 2017 17:36

   La ce televiziune te uiti in Germania? Or fi avand si ei GERMANIA3 si GTV-ul lor. Ai dreptate, Michael Roth nu era ministru in urma cu 33 de ani, pe vremea cand comunistii infloreau in jumatate de tara a lor. Dar acum sunt publice date...ministru secretar de stat cu gandul la cravata rosie ce esti!

   raspunde comentariului
   • Scorilo

    14 februarie 2017 19:32

    Cosmin, ,De 33 de ani ai uitat limba Română, ,Scrie clar, ,Ministru de stat pentru Europa în cadrul biroului federal pentru afaceri externe de la Berlin, ,Nu ministru de externe,, Cască bine ochii și urechile

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design