FOTO + VIDEO. Familia regală a Marii Britanii, în vizită oficială în Polonia. Prințul George și sora sa, Charlotte, în centrul atenției

de Roxana Petre , 17 iulie 2017 - stire actualizata la ora 17:40, 17 iulie 2017

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Kate, însoțiți de cei doi copii, încep luni, o vizită de cinci zile în Polonia și Germania, informează agenția DPA.

Este prima vizită oficială a cuplului în Polonia și Germania, deși William a făcut o vizită singur în Germania anul trecut, a informat înainte de călătorie un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

„Dincolo de întâlni cu lideri din mediul de afaceri, membri ai guvernului și ai societății civile, ducele și ducesa vor acorda prioritate oportunităților de a întâlni tineri din ambele țări; de la antreprenori, activiști pentru drepturile persoanelor cu probleme mentale la tinere talente din lumea muzicii și a artelor", a precizat purtătorul de cuvânt.

Familia regală a ajuns, luni, în Polonia, unde s-au întâlnit cu președintele Andrzej Duda și cu soția sa. Marți cei doi urmează să ajungă la Gdansk, urmând să viziteze un lagăr de concentrare nazist din apropiere, să participe la o petrecere în centrul orașului și se întâlnească cu membri ai mișcării Solidaritatea.

Ducele și ducesa din Cambridge vor sosi miercuri în jurul prânzului la Berlin, urmând să mai viziteze Heidelberg și Hamburg în timpul șederii în Germania, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design