15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO LIVE. A început concertul caritabil pentru victimele de pe...

FOTO + VIDEO LIVE. A început concertul caritabil pentru victimele de pe Manchester Arena. Evenimentul se desfășoară conform programului, în condiții de securitate sporite

Un concert de caritate, „One Love Manchester”, va avea loc, duminică, în orașul britanic în care, în urmă cu două săptămâni, 22 de persoane și-au pierdut viața și alte 116 au fost rănite. Artiști de reunume precum Justin Bieber,  Katy Perry, Coldplay, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Take That și Miley Cyrus, i se vor alătura pe scenă Arianei Grande, artista americană la al cărei concert de pe Manchester Arena a avut loc atentatul sinucigaș.

Poliția britanică a anunțat, sâmbătă seara, după cele două atacuri din Londra, că spectacolul de la Manchester se va desfășura conform programului, în condiții de securitate sporite.

 

Citește și:  VIDEO. Atacurile de la Londra prin ochii unui român

Un român a fost martorul atacurilor teroriste de la Londra, el postând pe rețeaua de socializare mai multe filmări care surprind oamenii îngroziți alergând în toate părțile și țipând.


„Vor fi instalate filtre de securitate suplimentare în jurul locației și toată lumea va fi verificată. Le solicităm fanilor să nu vină la concert cu rucsacuri pentru a ușura accesul în perimetrul evenimentului", a anunțat un reprezentant al poliției din Manchester.

Concertul caritabil  va fi transmis live de postul de televiziune MTV şi de platformele Facebook, YouTube şi Twitter.  Veniturile de pe urma acestui concert, care se va desfășura pe e va avea loc pe Old Trafford Cricket Ground, vor merge în fondul de urgență „We Love Manchester'', creat pentru a ajuta victimele atentatului.

„Mă voi reîntoarce în incredibilul oraş curajos Manchester pentru a petrece timp cu fanii mei şi pentru a susţine un concert de caritate în onoarea victimelor şi a familiilor lor. Voi împărtăşi detaliile cu voi, de îndată ce totul va fi confirmat", anunțase Ariana Grande, pe Twitter, la scurt timp după explozia de pe Manchester Arena.


Citește și:  GALERIE FOTO. Atacurile teroriste din Londra, în imagini: Oamenii merg îngroziți pe străzi, polițiștii aleargă cu pistoalele scoase

Agenția Reuters a publicat, pe site-ul oficial, imagini surprinse sâmbătă noaptea, în timpul atacurilor teroriste din Londra. Ele surprind oameni paralizați de frică, oameni care se îmbulzesc și polițiști care se mobilizează , pe străzi, cu armele la vedere, pentru a acționa.


22 de persoane au murit și 116 au fost rănite, în 23 mai, la finalul unui concert susținut de cântăreața americană Ariana Grande, pe Manchester Arena, după ce un atacator sinucigaș, Salman Abedi, și-a detonat un dispozitiv improvizat, în mijlocul mulțimii.

Noi atacuri au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, provocând moartea a șapte persoane și rănirea altor 48, pe Podul Londrei și în piața Borough.



 

 

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă