37.7 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialUn Boeing al Thai Aiways a aterizat de urgență în Bali

Un Boeing al Thai Aiways a aterizat de urgență în Bali

Un avion Boeing 747, care se deplasa pe ruta Sydney-Bangkok, a efectuat o aterizare de urgenţă la Bali, din cauza unei fisuri a parbrizului, informează AFP, conform Mediafax.

Zborul TG-476 pe ruta Sydney-Bangkok, care transporta 273 de pasageri şi 21 de membri ai echipajului, zbura de şase ore în momentul în care comandantul aeronavei a constatat incidentul şi a decis să efectueze o aterizare de urgenţă marţi după-amiază la Bali, a anunţat compania thailandeză, într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al aeroportului de pe insula turistică a declarat la rândul său că aterizarea de urgenţă nu a determinat "nici o evacuare sau operaţiune de ajutor, în măsura în care a fost vorba despre o perturbare minoră".

După aterizare, marţi la ora locală 17.00 (12.00 ora României), pasagerii au petrecut noaptea într-un hotel din Bali şi urmează să plece spre Bangkok miercuri, la bordul unui alt avion.

Thai Airways a anunţat că va trimite o echipă la Bali pentru a ancheta incidentul şi pentru a supraveghea schimbarea geamului spart.

Cele mai citite

Reacția lui Zelenski, după ce România i-a donat sistemul de apărare Patriot

Rromânia a donat Ucrainei un sistem de apărare PATRIOT, a decis Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), în ședința de astăzi. La scurt timp după...

Peste 1000 de victime la cel mai mare pelerinaj musulman, Hajj, în Arabia Saudită

Bilanţul morţilor în timpul celui mai mare pelerinaj musulman, Hajj, care s-a desfăşurat în Arabia Saudită într-o căldură sufocantă, a depăşit pragul de 1.000...

Ședința CSAT: S-a decis donarea către Ucraina a unui sistem PATRIOT

Joi, 20 iunie 2024, a avut loc, la Palatul Cotroceni, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de Președintele României, Klaus Iohannis. Agenda discuțiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă