18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAtac cu cocteiluri Molotov împotriva sediului Ligii Arabe din Cairo, fără răniţi...

Atac cu cocteiluri Molotov împotriva sediului Ligii Arabe din Cairo, fără răniţi sau pagube

Persoane necunoscute au aruncat, joi, două cocteiluri Molotov, fără să rănească pe cineva, în incinta sediului Ligii Arabe, situată în centrul capitalei egiptene, Cairo, a anunţat o sursă din cadrul organizaţiei panarabe, citată de AFP, potrivit Mediafax.

Joi, “în zori, două cocteiluri Molotov au fost aruncate în interiorul clădirii Ligii Arabe. Nu au existat victime, doar aparatul de aer condiţionat a fost uşor avariat”, a precizat sursa citată.

O altă sursă, apropiată Ligii Arabe, a anunţat, fără să facă alte precizări, că organizaţia a primit “mai multe apeluri telefonice” din partea unor membri ai comunităţilor libiene şi siriene, care îşi exprimau furia faţă de poziţia Ligii Arabe privind conflictele din Siria şi Libia.

Sediul organizaţiei se află în apropierea Pieţii Tahrir, unde s-au desfăşurat, în ianuarie şi februarie, manifestaţii care au condus la îndepărtarea fostului preşedinte Hosni Mubarak de la putere, la 11 februarie.

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă