23.3 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecial20 de oameni uciși de un nou drog în Rusia

20 de oameni uciși de un nou drog în Rusia

Un drog sintetic necunoscut a ucis aproximativ 20 de persoane în mai puţin de o săptămână în mai multe regiuni din Rusia, afectând în principal adolescenţi, a anunţat vineri presa rusă.

În mai puţin de peste o săptămână, drogul "ucigaş" a provocat moartea a 21 de persoane, în timp ce aproximativ 700 de persoane au nevoie de asistenţă medicală după ce l-au consumat, potrivit agenţiei de presă RIA Novosti, care citează surse medicale.

"Un val masiv de intoxicaţii provocat de o substanţă sintetică a lovit din greu Rusia", a constatat postul de ştiri Rossia 24, adăugând că natura acestui drog încă nu a fost identificată.

Un sfert din persoanele afectate sunt adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, a precizat Rossia 24, citată de Mediafax.

Cele mai citite

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT...
Ultima oră
Pe aceeași temă