15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCirca 3.000 de pasageri si-au dat jos pantalonii in metroul newyorkez, cu...

Circa 3.000 de pasageri si-au dat jos pantalonii in metroul newyorkez, cu ocazia No Pants Day (Video)

In ciuda valului de frig care a lovit coasta nord-americana, aproximativ 3.000 de pasageri si-au dat jos pantalonii, duminica, in metroul din New York, cu ocazia No Pants Day, o initiativa ce are scopul de a-i face sa zambeasca pe oamenii care circula cu metroul newyorkez, informeaza bbc.co.uk, citat de Mediafax.

Aceasta initiativa insolita a avut loc pentru prima oara la New York in 2002, iar in timpul ei, participantii au calatorit cu metroul fara sa poarte pantaloni, amestecandu-se cu ceilalti calatori.

Organizatorii No Pants Day, asociatia Improv Everywhere, au anuntat ca la editia din acest an, la New York, au participat 3.000 de persoane, iar initiative similare au avut loc in alte 43 de orase din 16 tari.

Scopul acestei manifestari este de a provoca "scene de haos si de bucurie in spatiile publice".

Participantii la acest eveniment au fost informati inainte ca urmeaza sa se intalneasca intr-o anumita statie de metrou, unde va trebui sa se prezinte complet imbracati, apoi sa urce in vagoanele de calatori si sa isi scoata pantalonii.

Voluntarii au fost rugati sa isi pastreze pe chip o expresie serioasa, sa se poarte firesc si sa se prefaca ca nu-i cunosc pe ceilalti voluntari fara pantaloni.

Unul dintre organizatorii No Pants Day din Washington D.C. a declarat ca "nu exista cu adevarat vreun scop sau vreo cauza" pentru aceasta initiativa insolita.

"Incercam doar sa readucem zambetele pe fetele oamenilor", a declarat Bruce Witzenburg, participant la eveniment, pentru Washington Post.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă