VIDEO Clotilde Armand, la DNA: Am făcut un denunț legat de suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1

de Iulia Iancu , 06 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 14:05, 06 septembrie 2017
VIDEO Clotilde Armand, la DNA: Am făcut un denunț legat de suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1

UPDATE 14.00: Clotilde Armand a plecat de la sediul DNA. Ea a declarat că a mers să denunțe „suspiciuni de fraudă”, dar nu a dorit să facă precizări suplimentare. „Suspiciuni de fraudă la primăria sectorului 1, soldate cu prejudicii pentru cetățenii români. Nu e nimic dovedit, trebuie să aibă loc o anchetă”, a declarat Clotilde Armand.

Consilierul USR Clotilde Armand a ajuns, în jurul 13.00, la sediul DNA. Consilierul local la primăria Sectorului 1 nu a făcut declarații jurnaliștilor în legătură cu motivul prezenței sale la DNA.

Loading...

Comentarii

  • Firul de praf

    07 septembrie 2017 14:07

    Ca a denuntat e bine. Asteptam cu nerabdare probele. Oricum USR i-un partid de ciudati, un fel de secta care se inchina la zei extraterestri. Pe unul din salvatorii Romaniei l-am vazut intr-o emisiune, cand vorbea, cum se scobea in nas, facea mucii bilutze, apoi le lansa cu bobarnacul. Ca doar n-ati vrea ca Florin Badita, baiatul in chiloti, sa fie singur pe lume httpswww.vice.comroarticleypnd4bcine-e-florin-badita. Sau ala, presedintele de la blcoul Romarta, cu drapelul Romaniei in spate, insa montat in benzi orizontale, care a zis c-a venit de la cablu, stie el cine httpwww.gds.roActualitateinterviu-Actualitate2016-08-04petru-becheru,-omul-care-ii-da-fiori-reci-primarului-craiovei,-olguta-vasilescu-nu-mi-vine-sa-cred-cum-sunt-amenintat-si-jignit Uitati-va atent la moacele lor. Ce sa zic ? Sunt sperantele societatii civile in privinta euro-atlantismului. Ce ne-am face fara oamenii astia ? Va dati seama ca monotona ar fi viatza ?

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design