30 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăSpecialUn copil a fost grav rănit la Constanţa după ce leagănul în...

Un copil a fost grav rănit la Constanţa după ce leagănul în care se dădea cu prietenii săi, a căzut peste ei

În curtea unei şcoli din judeţul Constanţa, şase elevi au fost prinşi sub un leagăn, instalat chiar înainte de alegerile locale. Un copil a fost grav rănit, iar părinţii acuză administraţia locului de joacă de faptul că leagănul nu avea niciun element de siguranţă, relatează DIGI24.

Şase copii de clasa zero şi clasa a II-a se dădeau în leagăn. Pentru că nu a fost ancorat în pământ, a căzut cu ei. Trei dintre copii au rămas prinşi sub structura de lemn.

Unul dintre copii, în vârstă de opt ani, a fost grav rănit la cap.

Roxana Ienuşcă, mama elevului rănit: „E posibil să rămână nenorocit pe toată viaţă. Mi-au zis că peste o săptămână cheagul ăla poate să se ducă la creier”

Revoltaţi, părinţii s-au strâns în faţa şcolii pentru a discuta cu primarul, doar că acesta a plecat din localitate.

Leagănele au fost montate chiar cu o săptămână înainte de alegerile locale. Edilul susţine că leagănul a devenit instabil pentru că un şurub a cedat.

Ioan Roman, primarul comunei Lumina: „E un eveniment neplăcut pentru mine ca administraţie, pentru şcoală ca instituţie. Nu voiam să se întâmple treaba asta, dar s-a întâmplat. Mai grav este că copiii aceia suferă. S-au speriat, au fost şi puţin loviţi sau mai mult, în funcţie de fiecare cum consideră”.

Primarul nu spune că va înlocui leagănele, ci doar a interzis temporar accesul la locul de joacă.

Cele mai citite

Ucraina va primi 60 de miliarde de dolari anual pentru următorii patru ani

Premierul ucrainean Denys Shmyhal a declarat că angajamentele militare prezentate în 20 de acorduri de securitate pe care Kievul le-a semnat cu partenerii săi...

Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite (EAU) au decis să scurteze rugăciunile tradiționale

Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite (EAU) au decis să scurteze rugăciunile tradiționale de vineri din cauza temperaturilor ridicate care vor persista până la...

VIDEO. Ciolacu anunță o analizare a modificărilor pentru e-Factura,e-Transport și e-TVA

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de Guvern de astăzi, vor fi analizate modificările legislative în privinţa e-Factura, e-Transport şi e-TVA, subliniind...
Ultima oră
Pe aceeași temă