8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat a vrut să-și lovească prietena cu cuțitul dar i-a rănit...

Un bărbat a vrut să-și lovească prietena cu cuțitul dar i-a rănit copilul. Agresorul a fost dus la Poliție

Un copil a fost rănit cu un cuțit de către concubinul mamei sale, care ar fi vrut să-și lovească de fapt prietena, a anunțat, sâmbătă, Poliția Capitalei.

Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru infracțiunea de violență în familie.

"Astăzi, 26.08.2017, in jurul orei 16.00, prin apel 112, o femeie a sesizat un conflict casnic în urma căruia fiul ei minor a fost lovit la mână, cu un cuțit, de către concubinul ei. La fata locului s-au deplasat echipaje de poliție, precum și o ambulanță. Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea", a anunțat Poliția Capitalei.

Agresorul a fost condus de polițiști la audieri. Se pare că între cei doi adulți s-a declanșat un conflict verbal, care a escaladat, moment în care bărbatul a încercat să-și lovească concubina cu un obiect tăietor. Minorul a intervenit, fiind rănit în zona brațului.

Cercetările sunt continuate de Secția 19 Poliție sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, față de cel în cauză fiind luată măsura reținerii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă