11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUn avion în care se aflau 183 de persoane a ieșit de...

Un avion în care se aflau 183 de persoane a ieșit de pe pistă, pe Aeroportul Otopeni

O aeronavă Boeing 738, aparținând companiei Ryanair, care efectua o cursă între Berlin și București, a ieșit de pe pista de aterizare pe Aeroportul Otopeni, informează Compania Naţional de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Incidentul a avut loc, marți dimineața, la ora 10.37, și transporta 183 de persoane și membrii echipajului. 

„Astăzi, la ora 10.37, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Boeing 738 aparținând companiei Ryanair, care efectua cursa Berlin – București, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depășit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranță, pe suprafața betonată a pistei. Aeronava a întors imediat și a continuat rulajul până la poziția de parcare. La bordul avionului se aflau 183 de pasageri și membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcați în deplină siguranță; nicio persoană nu a avut de suferit și nu s-au înregistrat pagube materiale. Aeronava se află în acest moment la poziția de parcare”, informează sursa citată.

Ca urmare a incidentului, o echipă a Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a demarat invesigațiile, conform reglementărilor în vigoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă