Trei persoane au murit într-un incendiu care le-a mistuit casa, la Orăştie

O femeie în vârstă de 37 de ani şi cei doi copii ai ei, unul de opt ani şi altul de 13 ani, au murit, vineri dimineaţă, într-un incendiu care le-a mistuit casa, la Orăştie, în judeţul Hunedoara, relatează ...

Share

Victor Turșan 0 comentarii

24.12.2010 - 18:44

O femeie în vârstă de 37 de ani şi cei doi copii ai ei, unul de opt ani şi altul de 13 ani, au murit, vineri dimineaţă, într-un incendiu care le-a mistuit casa, la Orăştie, în judeţul Hunedoara, relatează Realitatea Tv. potrivit NewsIn.

Focul a pornit de la soba veche, care s-a stricat.

"S-au identificat, şi cu ajutorul colegilor de la medicina legală, două victime, să vedem despre ce este vorba, care este adultul şi care este copilul. Ulterior, a fost identificat şi al treilea corp, la fel carbonizat, tot în acelaşi dormitor în care au fost identificate şi celalte două corpuri", a declarat Claudiu Ichim, inspector adjunct la ISU Hunedoara.

Potrivit pompierilor, cei trei au murit asfixiaţi.

"Parterul nu este afectat deloc, decât de fum. La etaj, dormitorul e afectat în întregime, toate materialele combustibile sunt arse. Şi uşile de la dormitoare, de la băi sunt arse şi tavanul, avea un tavan de aluminiu pe profile, a căzut cu tot cu izolaţie", a mai spus Achim.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...