Theodor Paleologu: Dragnea, Ponta și Tăriceanu alimentează ideea că DNA-ul este o instituție teroristă, ca în anii '50. Vă pot asigura că nu există nicio asemănare și că este o minciună

de Alex Mihăilescu , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 16:19, 17 februarie 2017
Theodor Paleologu: Dragnea, Ponta și Tăriceanu alimentează ideea că DNA-ul este o instituție teroristă, ca în anii '50. Vă pot asigura că nu există nicio asemănare și că este o minciună

Theodor Paleologu s-a prezentat în cursul zilei de vineri la sediul DNA, acolo unde a fost citat ca martor într-un dosar de corupție privind alegerile din 2012. Pe lângă declarațiile pe care le-a oferit despre ancheta în care a fost citat, fostul ministru al Culturii și membru PDL a vorbit și despre declarațiile celor care spun că DNA este o instituție teroristă, ca în anii '50.

Teodor Paleologul a luat apărarea Direcției Naționale Anticorupție în fața atacurilor prin declarații din partea unor senatori sau deputați, care spun că procurorii acționează precum veche Securitate.

"Se spune foarte adesea, că DNA-ul este o instituție teroristă, ca în anii '50. Dragnea, Ponta, Tăriceanu, alimentează această idee. Tatăl meu a fost anchetat de Securitate în anii '50 și vă pot asigura că nu există nicio asemănare și că e o minciună”, a conchis Theodor Paleologu. 

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a făcut mai multe declarații la ieșirea de la sediul DNA. El a precizat că a fost anchetat în calitate de martor în dosarul Elenei Udrea. El a fost deschis cu jurnaliștii și le-a spus acestora tot ce s-a întâmplat. De asemenea, fostul ministru a precizat că "abia așteaptă să fie citat ca martor și în alte dosare."

Citiți aici: Theodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA pentru un dosar de corupție are vizează finanțarea campaniei electorale a PDL: E vorba de dosarul doamnei Udrea

Comentarii

 • Asa si este

  17 februarie 2017 21:12

  Din multe puncte de vedere este o situatie chiar mai grava. Barem pe atunci te acuzau de ceva mai serios, nu de mita cu o sacosa de caltabosi sau ca ai varuit niste blocuri si ai castigat capital politic. Nici nu veneau dupa 13 ani denuntatori sa declare ca ai primit de la ei spaga de 2 000 Euro. In rest era aceeasi purificare politica cum are loc si acum. Diferenta este insa ca atunci comunistii terminasera cu hotia, coruptia si specula. Acum toate eforturile DNA se indreapta spre politicieni. Marii hoti sun deranjati doar de fatada.

  raspunde comentariului
 • Petre Petre

  17 februarie 2017 20:31

  Nu cred ca DNA-ul are nevoie de un avocat precum acest pui de naparca fanariota !

  raspunde comentariului
 • MRI

  17 februarie 2017 13:08

  Triumviratul mafiei.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design