13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialSute de români stau la coadă la ghișeele de pașapoarte. Zeci de...

Sute de români stau la coadă la ghișeele de pașapoarte. Zeci de persoane au venit înainte să înceapă programul. Ministerul de Interne transportă solicitanții cu microbuzul de la un sediu la altul

UPDATE 09,10: Subscretarul de stat în Ministerul de Interne, Valeriu Mihai, a declarat că MAI oferă microbuze pentru a transporta solicitanți de la sediul din Pipera la cel din Piața Amzei, care ar fi mai liber.

Subsecretarul de stat, aflat la sediul din Pipera, a precizat că o "updatează" din oră în oră pe Carmen Dan, ministru de Interne, asupra situației de pe teren.

La sediul din Piața Amzei se pot elibera pașapoarte temporare, iar joi în jurul orei 9 erau circa 60 de solicitanți.


Sute de români stau la coadă, joi dimineață, la birourile unde se depun cereri și unde se ridică pașapoarte, informează Digi 24.

Deși programul începe joi la ora 8,30, zeci de oameni s-au așezat la rând cu mult înainte să se deschidă ghișeele.

În București, cele mai multe solicitări sunt la sediile Direcției Pașapoarte din Șoseaua Pipera și din apropierea Pieței Amzei.

Problema aglomerației va fi parțial rezolvată după ce, la data de 21 august, va fi deschis un nou birou de pașapoarte, într-un mall din Sectorul 6, a anunțat ministrul de Interne, Carmen Dan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă