9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSecurea europarlamentarelor: PNL a dizolvat trei organizatii judetene

Securea europarlamentarelor: PNL a dizolvat trei organizatii judetene

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la finalul sedintei Consiliului National Executiv, ca s-a decis dizolvarea Birourilor teritoriale ale organizatiilor judetele Bistrita Nasaud, Dambovita si Neamt, care au obtinut un scor de sub 10% la europarlamentare.
Potrivit lui Antonescu, discutand despre toate organizatiile, in detaliu, Consiliul National Executiv a adoptat o serie de hotarari, printre care dizolvarea Birourilor teritoriale ale organizatiilor judetele Bistrita Nasaud, Dambovita si Neamt, care au obtinut un scor de sub 10%. Liderul PNL a explicat ca, in cazul judetelor din Ardeal, (cu referire la Mures, Covasna, Harghita, Bihor, Satu Mare, Cluj) s-a realizat o ponderare etnica, adica s-a stabilit ce procente au luat din populatia non-maghiara. Prin acest calcul, toate organizatiile mentionate au obtinut peste 10%.
Antonescu a anuntat ca s-au numit conduceri interimare astfel: pentru Bistrita Nasaud – Ioan Tintean, care a demisionat din fruntea Curtii de onoare si arbitraj, pentru Dambovita – vicepresedintele Radu Filipescu, pentru Neamt – vicepresedintele Romeo Stavarache.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă