23.3 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialO macara s-a prăbușit în stradă în Constanța

O macara s-a prăbușit în stradă în Constanța

Braţul unei macarale s-a rupt, ieri, în timp ce încerca să ridice un palet din beton şi a căzut pe asfalt în municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Dobrogea”, incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, pe strada Traian, în zona unui bloc de locuințe care se află în construcţie. Din primele informaţii reiese că braţul macaralei s-a rupt în timp ce încerca să ridice un palet din beton şi a căzut pe asfalt, avariind mai multe autoturisme parcate în zonă. În urma prăbușirii, trei mașini au fost avariate. 

O femeie care conducea un autoturism în momentul accidentului a avut nevoie de îngrijiri la fața locului, după ce a suferit un atac de panică.

Cele mai citite

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

Elenei Lasconi i-ar fi suficientă o noapte de președinte ca a lui Geoană, ca să vorbească mai mult ca Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu La cum a început să turuie primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, imediat după ce a fost aleasă online președinte al Uniunii...
Ultima oră
Pe aceeași temă