9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMedicul Ioan Lascăr: Evoluţia lui Adrian Năstase este foarte bună

Medicul Ioan Lascăr: Evoluţia lui Adrian Năstase este foarte bună

Medicii de la spitalul Floreasca au declarat vineri dimineaţă că evoluţia stării de sănătate a lui Adrian Năstase este foarte bună.

Profesorul dr. Ioan Lăscar a precizat că liderul PSD, Adrian Năstase, a fost evaluat de o echipă multidisciplinară de medici, printre care şi un psihiatru care a ajuns la concluzia că starea pacientului are o evoluţie foarte bună.

“Evoluţia postoperatorie este foarte bună, în parametri normali, este un trend evolutiv favorabil, nu a avut dureri, nu a avut febră. Preocuparea noastră este de a trata leziunile produse prin împuşcare”, a spus profesorul Ioan Lascăr.

El a adăugat Adrian Năstase este în continuare monitorizat în secţia de Terapie Intensivă.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul calităţii”.

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Adrian Năstase a fost norocos, pentru că nu i-au fost afectate structuri anatomice vitale, a declarat, după operaţie, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr.

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă