Incident aviatic pe aeroportul din Timișoara. O aeronavă TAROM s-a întors la sol după 15 minute de la decolare. Alina Gorghiu se afla în avion

de Razvan Pritulescu , 07 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 16:46, 07 octombrie 2017
Incident aviatic pe aeroportul din Timișoara. O aeronavă TAROM s-a întors la sol după 15 minute de la decolare. Alina Gorghiu se afla în avion

Aeronava, care a decolat sâmbătă de pe Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, cu destinaţia Bucureşti, s-a întors la sol după ce pilotul a anunţat că sunt probleme tehnice. În avion se aflau 41 de pasageri, printre care și fostul președinte PNL, Alina Gorghiu.

Directorul de Marketing şi Relaţii Publice din cadrul Aeroportului Internaţional Timişoara, Roxana Manasia, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că aeronava a decolat la ora 11.41, iar după 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se întoarce, din cauza unor defecţiuni tehnice.

"O cursă Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timişoara spre Bucureşti şi, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se întoarce. La ora 11.54 a aterizat înapoi la Timişoara", a afirmat Roxana Manasia.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, în avion se aflau 41 de pasageri.

"Toţi sunt în siguranţă şi aşteaptă o altă aeronavă care este pe drum, pentru a fi transportaţi la Bucureşti", a spus sursa citată.

Alina Gorghiu, fost președinte PNL, aflată în avionul care s-a întors la sol, scrie pe Facebook: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (...)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

 

Comentarii

 • costica

  07 octombrie 2017 18:13

  Oferim lucru la domiciliu cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului
 • Ilie Mihalteanu

  07 octombrie 2017 17:27

  Cred ca daca o catapulta pe Ramona nu mai era nevoie sa se intoarca din drum.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design