Băsescu: Klaus Iohannis s-a comportat ca o slugă faţă de Dan Voiculescu

de Carla Popa , 21 februarie 2016 - stire actualizata la ora 22:35, 21 februarie 2016
Băsescu: Klaus Iohannis s-a comportat ca o slugă faţă de Dan Voiculescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat într-o emisiune la RomâniaTV că preşedintele Klaus Iohannis s-a comportat ca o slugă faţă de Dan Voiculescu. Traian Băsescu a punctat că ruptura cu fondatorul trustului Intact s-a întâmplat după ce Voiculescu a văzut că nu poate manipula Justiţia. "A primit un dos de palmă peste guriţă", a dezvăluit în stilul caracteristic fostul şef al statului.

Traian Băsescu a vorbit despre cel mai mare duşman al său, omul care i-a adus numai necazuri, omul care a vrut să îl elimine din viaţa politică, spunând că scandalul ANAF-Trustul Intact are o singură miză: "să nu fi tocat de Antene".  El a mai spus că "oamenii politici au fost penibili. Nu ştiau cum să acuze mai tare aplicarea legii".

Legat de poziţia preşedintelui Iohannis în acest scandal, Traian Băsescu a apreciat că a fost vorba de mai multe componente: "A fost componenta Mihalache, care a fost surprins în anturajul lui Gâdea. Un alt element este propria situaţie a lui Iohannis. ŞI dânsul poate fi executat. Pe la sfârşitul  anilor 90, daca va uitati in presa vremmii am pierdut o locuinţă in prima instata, nu am mai aşteptat şi le-am predat cheile. A treia componentă este teama de Voiculescu". Fostul preşedintele crede că teama este de trustul media este cauza pentru care Klaus Iohannis a avut ezitări, "având un comportament de slugă faţă de Voiculescu".

Totodată, Traian Băsescu a recunoscut că a fost la Grivco şi că a negociat cu Sorin Oancea tarifele de publicitate, dar că nu prea s-au înţeles la bani: "Eu nu am niciun conflict cu Voiculescu. Eu doar reacţionez. Relaţia s-a rupt prin 2006. A înţeles că nu poate manipula prin Justiţie. El voia sa fie consultat, dar a primit un dos de palmă peste guriţă". "Acesta este un om care şi-a turnat rudele la Securitate. Şi-a împrumutat ziarişti ca sa-i aibă la chei", a mai spus Traian Băsescu, făcând trimitere la jurnalistul Mihai Gâdea.

Fostul preşedinte a declarat ferm că Guvernul Cioloş nu va putea fi demis, chiar dacă se va confrunta cu o moţiune de cenzură, pentru ca nimeni nu are acest interes, ca guvernul să cadă: "Guvernul Cioloş va rezista până la alegeri deoarece nicio formaţiune politică nu are interesul să vină acum la guvernare". "Este o bâlbâială în Guvern. Ministrul Sănătăţii a reacţionat dificil din punct de vedere al controlului informaţiei. Dar Guvernul Cioloş nu va cădea pentru că nu există niciun interes în acest sens", a declarat Traian Băsescu.
 

 

 

Loading...

Comentarii

 • Constantin

  24 februarie 2016 16:49

  Cu peste 26 de ani in urma ,asa am fost manipulati,prin dezbinare cu informatii mincinoase,cu stiri"uluitoare"" despre 'dctatorul "Ceausescu despre ,infometare,lipsuri ,etcVa aduceti aminte de filmuletele in care apar,baterii de apa din aur,pahare de cristal,masini ultimul "racnet"in posesia personala a lui Ceausescu!!Astazi ,punand in balanta ce afacut bine si ce a facut rau Ceausescu,balanta unde se va apleca??Cei care astazi sunt lideri,bogati, ,sfidatori -ce erau in 1989?? Cei care doream schibari reale ,spre democratie,siguranta,prosperitate unde suntem??Aici am dorit sa ajungem?Analizati Societatea,Sanatatea ,Educatia,Economia,Siguranta,-unde am ajuns??Asta am dorit noi ??Asta am dorit copiilor si urmasilor nostri??Un Iliescu -criminal,un Constantinescu -ratacit in politica,un Iohanis -tradator??O Tara care in interior este doar HAOS,iar inexterior fara prieteni ??Asta am dorit??Cine s a sacrificat in Decembrie 1989???Cine sunt castigatorii ,???Nu am fost adeptul Comunismului-personal mie si parintilor mei-n ea facut mult rau.Dar nici cu sleahta de jefuitori ,de ipocriti ,parvenit,si iude nu pot fi de acord.Poate ca DNA,Justitia va repune valorile la locul ce li se cuvine.

  raspunde comentariului
 • Dadi

  22 februarie 2016 11:33

  OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email cosdadiyahoo.com

  raspunde comentariului
 • romulus

  22 februarie 2016 7:42

  Parerea mea este ca Dl.Basescu ar trebui sa se retraga ,sa se ocupe de familie si de nepoti si sa nu mai apara cu afirmatilei sale specifice care de foarte multe ori nu-i fac cinste!

  raspunde comentariului
 • felix

  21 februarie 2016 22:48

  mai exact ca un aliat de munca si celula.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design