4.6 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Mulțimi de palestinieni au alergat spre camioanele cu ajutoare pe o...

VIDEO. Mulțimi de palestinieni au alergat spre camioanele cu ajutoare pe o plajă din orașul Gaza

Mulțimi de palestinieni au alergat spre camioanele cu ajutoare pe o plajă din orașul Gaza, într-o înregistrare video surprinsă Nooh Al-Shaghnobi și difuzată duminică (14 ianuarie), în cea de-a 100-a zi de la izbucnirea războiului.

Unii oameni pot fi văzuți cărând saci de făină pe umeri, în timp ce alții se urcă pe camioanele Națiunilor Unite care aduc ajutoarele în Gaza.

Reuters a putut confirma locația prin clădirile, digul, structurile de pe plajă și terenul care se văd în videoclip și care se potrivesc cu imaginile din fișiere și imagini din satelit ale zonei. Reuters nu a putut verifica în mod independent data de filmare indicată.

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), a declarat luni (15 ianuarie) că este nevoie de “acces neîngrădit și sigur pentru a livra ajutoare și de o încetare a focului umanitar.”

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

PSD și PNL fac casă bună la guvernare… pentru Iohannis

Ilustrație: Marian Avramescu S-a demonstrat că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fac casă bună la guvernare, pentru președintele Klaus Iohannis. Șeful...

Poliția britanică a arestat marți al șaselea cetățean bulgar pentru spionaj în favoarea Rusiei

Poliţia britanică a arestat marţi al şaselea cetăţean bulgar în cadrul unei anchete asupra unei presupuse reţele de spionaj în favoarea Rusiei, notează AFP,...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...
Ultima oră
Pe aceeași temă