31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăVideoUn foc, urmat de un incendiu uriaș a cuprins piața din Dhaka

Un foc, urmat de un incendiu uriaș a cuprins piața din Dhaka

Un incendiu uriaș a devastat câteva sute de magazine de la o piață din capitala Bangladeshului, Dhaka, la primele ore ale zilei de joi (14 septembrie), înainte de deschiderea magazinelor. Nu au fost raportate victime până acum, potrivit Reuters.

Forțele militare și pompierii au avut nevoie de șase ore pentru a opri incendiul, care s-a extins rapid spre piața din Mohammadpur, din cauza cantității mari de articole inflamabile, cum ar fi uleiul de gătit și materialele plastice, au spus oficialii.

Imaginile martorilor oculari distribuite pe rețelele de socializare au arătat pompieri și oameni care lucrează pentru a stinge incendiul.

Un oficial al pompierilor a declarat că nu au fost victime în incendiu, care probabil a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă