9.5 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăVideoRegele Charles și Prințul William mulțumesc lucrătorilor de urgență

Regele Charles și Prințul William mulțumesc lucrătorilor de urgență

Regele Charles al Marii Britanii și fiul său, Prințul William, au vizitat și au mulțumit lucrătorilor serviciilor de urgență la o secție de poliție din Londra sâmbătă (17 septembrie) pentru a le mulțumi pentru munca depusă înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Înmormântarea de stat de luni (19 septembrie), la care vor participa aproape 100 de președinți și șefi de guvern, inclusiv cei din Statele Unite, Franța, Australia, Japonia, Jamaica și Canada, este probabil una dintre cele mai mari ceremonii și evenimente organizate vreodată în Marea Britanie, potrivit Reuters.

Regele Charles și Prințul William au fost recunoscători lucrătorilor de la serviciile de urgență pentru efortul depus până acum

Mai târziu, sâmbătă, regele Carol se va întâlni cu prim-miniștrii celorlalte 14 țări în care este șef de stat.

Poliția din Londra a declarat că va fi cea mai mare operațiune de securitate pe care a întreprins-o vreodată.

Prinții Charles și William ai Marii Britanii au mers la Castelul Balmoral, la regina Elisabeta a II-a

Prinţul Charles şi Prinţul William ai Marii Britanii s-au deplasat joi la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia a reginei Elisabeta a II-a, unde se află suverana, după ce s-a aflat că medicii sunt îngrijoraţi pentru starea de sănătate a acesteia, transmite Reuters.

”Alteţele lor regale Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall au călătorit la Balmoral”, a declarat un purtător de cuvânt al Clarence House, conform agerpres.ro.

O sursă de la Palatul Kensington a confirmat şi deplasarea prinţului William.

Regina Elisabeta a II-a este sub strictă supraveghere medicală după ce oficialii medicali ai Palatului Buckingham s-au declarat îngrijorați de starea ei de sănătate.

Regina Elisabeta a II-a a ajuns sub supraveghere medicală, veștile din ultima vreme fiind destul de dure pentru ea

Şi nu sunt zvonuri, ci o declaraţie oficială a medicilor de la Palatul Buckingham.

După noi analize la care ar fi fost supusă în această dimineaţă, cadrele medicale nu o pierd din vedere, anunţând: „Starea ei ne îngrijorează”, conform epicnews.ro.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mesajul lui Klaus Iohannis, transmis cu prilejul celei de-a doua ediții a Galei Cercetării Românești

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis marți, 27 februarie 2024, un mesaj cu prilejul celei de-a doua ediții a Galei Cercetării Românești. Mesajul a...

Rusia – Ucraina, ziua 712: Mai multe țări din UEsunt favorabile achiziționării de muniție pentru Kiev

Mai multe ţări europene, printre care şi Franţa, sunt de acord cu achiziţionarea de către UE de muniţie produsă în afara Europei pentru a...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...
Ultima oră
Pe aceeași temă