27 C
Bucharest
Thursday, 1 June 2023
HomeInternaționalPrinții Charles și William ai Marii Britanii au mers la Castelul Balmoral,...

Prinții Charles și William ai Marii Britanii au mers la Castelul Balmoral, la regina Elisabeta a II-a

Prinţul Charles şi Prinţul William ai Marii Britanii s-au deplasat joi la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia a reginei Elisabeta a II-a, unde se află suverana, după ce s-a aflat că medicii sunt îngrijoraţi pentru starea de sănătate a acesteia, transmite Reuters.

”Alteţele lor regale Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall au călătorit la Balmoral”, a declarat un purtător de cuvânt al Clarence House, conform agerpres.ro.

O sursă de la Palatul Kensington a confirmat şi deplasarea prinţului William.

Regina Elisabeta a II-a este sub strictă supraveghere medicală după ce oficialii medicali ai Palatului Buckingham s-au declarat îngrijorați de starea ei de sănătate.

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, 96 de ani, se deteriorează.

Regina Elisabeta a II-a a ajuns sub supraveghere medicală, veștile din ultima vreme fiind destul de dure pentru ea

Şi nu sunt zvonuri, ci o declaraţie oficială a medicilor de la Palatul Buckingham.

După noi analize la care ar fi fost supusă în această dimineaţă, cadrele medicale nu o pierd din vedere, anunţând: „Starea ei ne îngrijorează”, conform epicnews.ro.

Regina Elisabeta a îndurat veşti grele. Cu doar un an în urmă, s-a despărţit de tovarăşul ei de o viaţă, soţul Prinţul Philip.

Regina Elisabeta participă la slujba de pomenire a defunctului soț

Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a făcut prima apariție publică în ultimele cinci luni. Aceasta s-a alăturat familiei regale și altor demnitari la o slujbă comemorativă în onoarea soțului ei, Prințul Philip, care a murit anul trecut.

Philip, Ducele de Edinburgh, care a fost alături de soția sa timp de mai bine de șapte decenii, a murit în casa lor, la Castelul Windsor, în aprilie, cu două luni înainte de împlinirea a 100 de ani.

Doar 30 de persoane îndoliate au putut să participe atunci la slujba lui de înmormântare, din cauza regulilor stricte legate de coronavirus, ceea ce a însemnat că Regina a stat singură, în timp ce soțul ei de 73 de ani a fost coborât în ​​Bolta Regală a Capelei Sf. Gheorghe a castelului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iohannis dă asigurări că rotativa se va face

Președintele României, Klaus Iohannis, a subliniat că în următoarea perioadă, fără a spune un moment exact, schimarea premierilor va avea loc, nefiind probleme la...

Studiu: Stilul de condus influențează consumul unei mașini

Odată cu apariția biocombustibililor în stațiile de carburanți din România, începând cu1 iunie, este posibil ca oamenii să cheltuiască mai mult pe combustibil. Acest...

Cod galben de inundații pe râuri din 14 județe

Hidrologii au instituit un Cod galben de viituri, valabil joi până la miezul nopţii pe râuri din 14 judeţe. Experții de la Institutul Naţional de...
Ultima oră
Pe aceeași temă