Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dana Budeanu _ Verdict Politic_14 septembrie 2020_înregistrare Nicușor Dan

Nicuşor Dan, făcut penal de Dana Budeanu şi de presa românească

Dana Budeanu a scos în celebra ei emisiune “Verdict politic” o înregistrare explozivă purtată între Nicuşor Dan şi un consilier al Primăriei sectorului 4

Share

Redacția Online 0 comentarii

17.09.2020 - 11:23

 

Dana Budeanu a scos în celebra ei emisiune “Verdict politic” o înregistrare explozivă purtată între Nicuşor Dan şi un consilier al Primăriei sectorului 4, prin care îi cerea acestuia să întrerupă procesul de demolare a clădirii restaurantului “Medieval,” construcţie fără autorizaţie a interlopului Mihai Mitrache (despre care ziarul “România liberă” a făcut o amplă anchetă) din Orăşelul copiilor. A spus, conform înregistrărilor că el garantează pentru cel poreclit Câinele.

Citește și Autorităţile au dărâmat coteţul "Câinelui" din Parc. Acum haita se repede la lume


Acţiunea candidatului dreptei proeuropene a fost considerată de moderatoarea propriei emisiuni drept trafic de influenţă.
Întreaga presă a preluat subiectul şi l-a acuzat pe Nicuşor Dan de corupţie.


DNA a răspuns că nu poate comunica presei dacă se autosesizează.


Dacă în mai, Nicuşor Dan a spus că el vrea să medieze între cele două tabere aflate în conflict, la conferinţa de presă de azi a spus că Asociaţia sa Salvaţi Bucureştiul a fost parte în proces. Doar că nu prezentat vreun document.
În luna mai spunea altceva, apelând la înţelegere. Acum a uitat ce a spus în mai.


Dana Budeanu a încheiat emisiunea cu formula de adresare unui câine: Marş.


Nicuşor Dan a anunţat că o dă în judecată pe Gabriela Firea.


Ieri traficul media, conform SATI, a explodat cu 1 milion de afişări. Întreaga media preluând subiectul.

Comentarii