25.4 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăVideoDrumuri acoperite de gheață după ce o furtună de grindină a lovit...

Drumuri acoperite de gheață după ce o furtună de grindină a lovit Italia

Mai multe drumuri au fost acoperite de gheață după ce o furtună de grindină a lovit Italia, făcând totul să pară ca și cum s-ar fi instalat iarna pentru câteva ore.

O furtună violentă de grindină a lovit duminică (6 august) regiunea Friuli Venezia Giulia, acoperind drumurile ca și cum ar fi căzut zăpada în Reana del Royale și Tarcento, potrivit Reuters.

Videoclipul difuzat de Protecția Civilă Italiană din regiunea Friuli Venezia Giulia, a arătat drumuri acoperite de o pătură groasă de grindină și apă.

Italia este una dintre țările europene cele mai afectate de schimbările climatice și a suferit de pe urma inundațiilor mortale mai devreme în acest an.

Inundațiile din nordul Italiei au făcut cel puțin un mort

Ploile abundente și inundațiile au lovit regiunea Emilia Romagna din nordul Italiei, provocând cel puțin un mort, a informat presa locală miercuri, în timp ce o altă persoană a fost probabil dispărută.

Agenția de presă Ansa a raportat că un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani s-a înecat în timp ce mergea cu bicicleta, măturat de un râu inundat în orașul Castel Bolognese.

Pompierii au scris pe Twitter că o casă s-a prăbușit în Fontanelice, un sat din apropiere, potrivit Reuters.

Salvatorii încearcă să stabilească dacă o persoană a fost prinsă în interior.

Imaginile difuzate de pompieri au arătat inundații care lovesc o zonă dintre Bologna, capitala regiunii Emilia Romagna, și orașul Ravenna. Ei au spus că au evacuat zeci de oameni.

Operatorul feroviar Trenitalia a declarat că mai multe servicii au fost suspendate din cauza condițiilor meteorologice și un număr de străzi au fost, de asemenea, închise.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia dispune de progrese nucleare pentru o eră a inteligenței artificiale, afirmă un diplomat de top în domeniul controlului armelor

Principalul diplomat rus pentru controlul armelor a declarat că Rusia a făcut progrese în materie de 'arme "descurajare nucleară" care îi vor permite să...

Partidul Dianei Șoșoacă are un nou secretar general

Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit în data de 24.06.2024 la Poiana Braşov, l-a votat în unanimitate pe Horaţiu Şerb în calitatea de...

ANAF: Creștere Semnificativă a Sesizărilor Penale pentru Neplata Impozitelor și a Contribuțiilor

București, 25 iunie 2024 – Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a transmis în acest an un număr record de 8.099 de sesizări penale...
Ultima oră
Pe aceeași temă