30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăTechPocora vrea să fie șefă la CJ Ialomița

Pocora vrea să fie șefă la CJ Ialomița

Deputata PNL, Cristina Pocora, și-a anunțat, miercuri, candidatura  pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, informează un  comunicat de presă remis redacției.

 ”Mi-am depus candidatura în competiția internă a PNL pentru funcția de Consilier Județean – Președintele Consiliului Județean Ialomița. De aproape opt ani îi reprezint pe ialomițeni în Parlamentul României din calitatea de deputat, dar vreau să mă implic mai mult, direct și eficient în viața comunității”, a anunțat Pocora.

În acest context, deputata PNL a precizat că vrea să le asigure tinerilor și copiilor din județ un viitor.

”Vreau ca ialomițenii, tinerii și copiii din județ, să aibă un viitor. Așa cum, din calitatea de deputat, am dublat alocația pentru toți cei peste 3,6 milioane de copii din România, de la 42 la 84 de lei, vreau să cresc nivelul de trai al ialomițenilor prin atragerea de investiții, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor, construcția de drumuri, spitale, școli și grădinițe în tot județul”, a mai spus Pocora.

Mai mult, Cristina Pocora a ținut să precizeze că se simte pregătită să impună legea și în CJ Ialomița și șpi-a anunțat planurile de viitor legate de județul Ialomița.

”Vreau să pun capăt unei administrații clientelare, leneșe și corupte care a ținut Ialomița pe loc timp de 20 de ani. Privesc în jur, la Călărași, la Ilfov și văd că se poate, că lucrurile se mișcă, se dezvoltă. Dar la noi în Ialomița administrația PSD lucrează mai mult pentru partid și pentru camarila clientelară și aproape deloc pentru cetățeni. Vreau ca Ialomița să fie ca Sibiul sau ca, de ce nu, Călărașiul. Vreau ca tinerii și copiii din Ialomița să aibă un viitor. Vreau ca Ialomița să le ofere locuri de muncă ialomițenilor, vreau ca orașele din Ialomița să fie orașe adevărate, cu tot ce îi trebuie unui oraș, nu doar cu taxe și impozite. Da,  vreau ca administrația locală să ajute cetățeanul, nu să-l trateze în bătaie de joc”, a declarat Pocora.

Cele mai citite

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă