16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechPNL va avea un singur SECRETAR GENERAL. Cine va primi postul

PNL va avea un singur SECRETAR GENERAL. Cine va primi postul

Cele două funcții de secretar general în PNL, deținute acum de Gheorghe Flutur şi Marian Petrache, se vor unifica, informează Mediafax.

Surse din PNL au declarat că primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, este cel care va deţine funcţia de secretar general PNL, ca urmare a unificării acestei funcţii.

De la începutul fuziunii PNL cu PDL, funcția era împărţită între Gheorghe Flutur şi Marian Petrache.

În prezent, atât Gheorghe Flutur, cât şi Marian Petrache şi-au păstrat funcţiile de secretar general pe care le deţineau înaintea funziunii, în PDL, respectiv PNL.

În PNL, se doreşte, însă, accelerarea procesului de fuziune pentru eficientizarea structurilor de partid, iar acest lucru va face ca înainte de termenul prevăzut în Potocolul de fuziune, depus la Tribunalul Bucureşti, funcţia de Secretar General să se unifice şi să fie preluată de actualul primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, care deţine, de asemenea, şi funcţia de preşedinte al Asociaţie Municipiilor din România.

În urma unificării funcţiei care ar putea să fie de decisă la Consiliul Naţional din 11 decembrie şi a numirii lui Ilie Bolojan în funcţia de seccretar general al PNL, actualii secretari ai partidului Gheorghe Flutur şi Marian Petrache ar putea fi numiţi prim-vicepreşedinţi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă