13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechGrindeanu susține că la moțiunea de cenzură "lucrurile se vor desfășura într-un...

Grindeanu susține că la moțiunea de cenzură “lucrurile se vor desfășura într-un mod absolut incredibil” și că votul trebuie sa fie secret

Premierul Sorin Grindeanu consideră că miercuri, la moțiunea de cenzură, "lucrurile se vor desfășura într-un mod absolut incredibil" și că votul de miercuri asupra moțiunii "trebuie să fie secret".

Grindeanu a făcut aceste declarații sâmbătă după-amiază, după o întâlnire cu membrii PSD Timiș.

"O să vedeți miercuri, când va fi votul pe moțiunea de cenzură, cum lucrurile se vor desfășura într-un mod absolut incredibil", a spus Sorin Grindeanu.

El a precizat că va urmari ca lucrurile să se desfășoare normal și ca votul să fie secret.

Sorin Grindeanu a susținut că decizia PSD de a citi duminică moțunea în Parlament, cu o zi mai devreme decât era programat, are un motiv: "Teama, frica."

Sorin Grindeanu i-a cerut lui Liviu Dragnea "să fie bărbat politic și să nu fugă, să vină în fața Congresului".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă