28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăTechFosta senatoare Cristiana Anghel a demisionat din ALDE

Fosta senatoare Cristiana Anghel a demisionat din ALDE

Fosta senatoare Cristiana Anghel a demisionat miercuri din ALDE, informează Agerpres.

“Astăzi am trimis și înregistrat la conducerea ALDE demisia mea din funcția de vicepreședinte al ALDE la nivel național și din partid”, a declarat miercuri Cristiana Anghel. Demisia din ALDE devine efectivă la data de 25 ianuarie, a menționat aceasta.

Întrebată despre motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona, fosta senatoare a spus: “Deocamdată nu doresc să comentez motivele acestei decizii”.

“Deocamdată nu doresc să iau în calcul înscrierea într-o altă formațiune politică”, a precizat ea.

Cristiana Anghel este de profesie cadru didactic și a devenit foarte cunoscută după ce a ținut, timp îndelungat, o grevă a foamei. Ulterior ea a candidat și a devenit parlamentar.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Weekend cu caniculă, în aproape toată țara

Peste trei sferturi din ţară se va afla, vineri, sâmbătă şi duminică, sub avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de căldură, informează Administraţia Naţională...

Cifrele europene confirmă avansul economic al României sub guvernarea PSD

Datele Eurostat arată că după ce a depășit Ungaria, România a egalat și Polonia în ceea ce privește nivelul de trai al populației. Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă