17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăGDPRCarpat Sport produce Bicicleta Românilor la Moviliţa, Ialomiţa Ce biciclete preferă românii?

Carpat Sport produce Bicicleta Românilor la Moviliţa, Ialomiţa Ce biciclete preferă românii?

Carpat Sport, unul dintre cei mai importanți producători de biciclete din țară, raportează o creștere constantă a vânzărilor în România. În 2014 compania a înregistrat vânzări mai mari cu 15% faţă de 2013, iar ritmul de creştere este constant, ceea ce indică o atracție tot mai mare pe care românii o au pentru biciclete autohtone. Carpat Sport produce încă din 2012 în fabrica de la Movilița, Ialomița, o gamă variată de biciclete inspirate de peisajul Romaniei –bicicleta românilor. Gama de biciclete Carpat Sport include: mountain bikes, trekking bikes, city bikes, BMX, biciclete cu suspensii duble, biciclete pliabile si biciclete pentru copii.

Biciclata românilor, aleasă de 1 din 5 români

Conform  statisticilor nationale publice, aflăm că dintr-un total de 350.000  biciclete vândute anual în România, producţia autohtonă ocupă aproximativ jumătate. Din numărul de unitati statistic vândute în Romania, Carpat Sport a produs anul acesta aprox. 20%, în sistem OEM la fabrica EuroBike din Moviliţa.

Într-o lume cu un stil de viață din ce în ce mai sedentar, bicicleta este un aliat de nădejde pentru menținerea unui echilibru. Fie că este aleasă pentru ieșiri de weekend în parc sau la munte, fie pentru a înlocui mijloacele clasice de transport până la serviciu ori la școală, bicicleta românilor produsă de Carpat Sport este o alegere inspirată.

Ce biciclete preferă românii?

La Carpat Sport cele mai căutate tipuri de biciclete sunt: bicicletele pentru copii 12-20 inch, bicicletele Mountain –Bike, bicicletele de oras tip pliabil si trekking. Bicicletele pentru copii s-au aflat în top, fapt care indică grija părinților pentru stilul de viață pe care vor să-l deprindă copiii lor. Când vine weekend-ul, după săptămâna grea de muncă în care părinții și copii abia reușesc să se vadă seara,  o plimbare de familie cu biciclete este extrem de revigorantă. Bicicletele 12-18 inch pentru copii sunt foarte potrivite pentru asemenea cazuri. Aceste modele sunt versatile, usor de manevrat  pentru copiii de pâna la 6 ani datorită dimensiunilor și posibilității de a monta roți ajutătoare. Bicicleta TRINX 2069, ofera mai multă libertate de mișcare, poate fi ușor folosită de copiii care au de la 8 ani în sus. Pentru părinți și adolescenți, au crescut semnificativ cererile pentru bicicletele pliabile (folding), cu un design elegant si foarte ușor de depozitat.

În ceea ce privește bicicletele de munte, acestea s-au vândut cel mai bine în Bucuresti, Cluj Napoca, Brașov. Modelele cele mai căutate din această categorie au fost Bicicleta Thunder 2.6 și Bicicleta WRX 2.6. Într-o escapadă departe de orașul gri și aerul poluat, această bicicletă face față cu brio traseelor pietroase și abrupte. Cei cărora le place să fugă din oraș numai cu bicicleta, fără alt mijloc de transport, trebuie să știe că DYNAMIC 2.6 este un aliat de nădejde, fiind extrem rezistentă şi având o viteză foarte bună. Totodată, și cei care preferă să ajungă la munte cu trenul sau cu mașina, ca apoi să escaladeze drumurile montane cu bicicleta, pot alege cu încredere BICICLETA PLATINUM 2.6, aceasta având suspensii adecvate si fiind ușor de transportat.

Mai multe detalii despre bicicleta românilor, pe http://carpatsport.ro/ .

 

Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă