18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialOpen , insert - Brief pentru cultură

Open [head], insert [culture] – Brief pentru cultură

Joi, 22 Martie, începând cu ora 19.00 la sediul IAA Romania, IAA Young Professionals face loc pentru o dezbatere interesantă într-o nouă ediţie a Serii YP cu focus pe marketingul cultural.

Întâlnirea îi are ca invitaţi pe Alexandra Zbuchea (consultant în marketing cultural), Raluca Toma (PR –Institutul Cultural Român) Mihai Constantinescu (General Manager Artexim – organizatorul festivalului “George Enescu”) şi Ştefan Stroe (Marketing Strategist)

Marketingul joacă rolul unui personaj dual, atât în slujba producătorului, dar şi a consumatorului. Marketingul e un concept necesar, dar este oare considerat şi util de către consumator?

Într-o luptă aprigă pentru un loc în mintea consumatorului, cultura reprezintă de asemenea un produs care necesită vândut. Însă diferenţa o face faptul că se adresează unor nevoi spirituale şi simbolice.

“Vom vorbi despre culturi, publicuri, gusturi, pieţe culturale şi, de ce nu, reţete, pornind de la faptul că Institutul Cultural Român nu este un producător de substanţe active pe pieţele culturale, ci un distribuitor al acestora la nivel internaţional.” Spune Raluca Toma, PR Institutul Cultural Român.

Pe această temă va avea loc dezbaterea din cadrul Serii YP şi împreună vom afla dacă putem vorbi despre o piaţă consumatoare de produse culturale, unde se situează interesul pe această piaţă, dacă e nevoie să acordăm un prim ajutor şi ce se întâmplă când ajungem să fim inundaţi de incultură.

Aşadar, pe 22 Martie la Sediul IAA România (Calea Victoriei 126, etaj 3, în incinta Teatrului Act), tinerii din marcom şi cei pasionaţi de acest domeniu sunt invitaţi la încă o dezbatere captivantă din seria evenimentelor marca Seara YP:  Brief pentru cultură.

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Ciolacu: Datoria publică va ajunge la 48 – 49% din PIB în acest an; a fost un vârf de plăţi

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că datoria publică va ajunge anul acesta la 48 -...

Asociația GIC IOR-Titan acționează în instanță Primăria Capitalei pentru recuperarea zonei retrocedate ilegal din Parcul IOR

Asociația Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan a dat în judecată Primăria Capitalei pentru a recupera 12 hectare de pădure urbană din Parcul IOR retrocedate în mod...
Ultima oră
Pe aceeași temă