16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Pavel Bartoş a pregătit o surpriză pentru fani. Ce proiect a...

VIDEO. Pavel Bartoş a pregătit o surpriză pentru fani. Ce proiect a început

Actorul şi unul dintre prezentatorii emisiunii de divertisment „Românii au talent”, Pavel Bartoş, şi-a lansat un canal de YouTube cu conţinut creat de el, pe care speră să îl transforme într-o casă de producţie cu numele „Comic Entertainment”.

„E un proiect pe care mi-l doresc să fie de viitor şi să <<lansez>> astfel pe <<orbită>> casa mea de producţie, care chiar aşa se va numi: Comic Entertainment", a declarat Pavel Bartoş într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Pentru începerea proiectului, Bartoş i-a mulţumit colegului lui de la „Românii au talent”, Smiley.

"În ceea ce priveşte demersul meu online, trebuie să-i mulţumesc lui Smiley. El m-a împins de la spate să fac acest canal de YouTube şi nu numai, fiind un tip ceva mai vizionar în astfel de domenii", a explicat Bartoş.

Actorul a postat deja două filmuleţe pe canalul de YouTube, o parodie pentru concursul muzical Eurovision şi prima parte dintr-o parodie mai amplă, numită „Cină romantică”. 

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă