6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Kate Hudson a anulat logodna cu cântăreţul Matthew Bellamy

Actrița Kate Hudson a anulat logodna cu cântăreţul Matthew Bellamy

Actriţa Kate Hudson a anulat logodna cu cântăreţul Matthew Bellamy, dar cei doi sunt în continuare "apropiaţi" pentru a avea grijă de fiul lor, informează Mediafax.

"Kate şi Matt sunt despărţiţi de ceva vreme. În ciuda acestui lucru, cei doi rămân buni prieteni şi se ocupă împreună de fiul lor", a declarat, pentru people.com, un purtător de cuvânt al actriţei.

Hudson şi Bellamy s-au logodit în aprilie 2011, dar nu s-au căsătorit niciodată. Actriţa mai are un fiu, Ryder, în vârstă de 10 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson.

"Părinţii mei nu sunt căsătoriţi. Iar unul dintre motivele pentru care nu sunt căsătoriţi este că au mai fost căsătoriţi în trecut şi le place cum sunt acum. Nu au avut nevoie de o bucată de hârtie pentru a sta unul lângă celălalt. Deci, pentru mine, ştiu că mariajul nu este un bilet de aur", a declarat Kate Hudson, în trecut, referitor la căsnicie.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă