Primul brand romanesc care castiga un premiu la o competitie internationala de print digital pe tricouri! (P)

Un tanar antreprenor pune Romania pe harta excelentei in materie de print digital pe tricouri. Matter of spirit se numara printre premiatii FESPA Awards 2017, o competitie dedicata industriei de print, la care s-au inscris participanti din 37 de tari. Gala s-a tinut la Hamburg, in Germania, iar brandul care a reprezentat tara noastra a reusit performanta de a se clasa pe locul 3 (Bronze Medal) in lume la categoria “Tricouri si alte articole vestimentare”. De asemenea, Matter of spirit a mai fost nominalizat si la “People’s choice” acolo unde a concurat cu nume mari precum Louis Vuitton sau KLM.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2017 - 16:41

Un tanar antreprenor pune Romania pe harta excelentei in materie de print digital pe tricouri.

Matter of spirit se numara printre premiatii FESPA Awards 2017, o competitie dedicata industriei de print, la care s-au inscris participanti din 37 de tari. Gala s-a tinut la Hamburg, in Germania, iar  brandul care a reprezentat  tara noastra a reusit performanta de a se clasa pe locul 3 (Bronze Medal) in lume la categoria “Tricouri si alte articole vestimentare”. De asemenea, Matter of spirit a mai fost nominalizat si la “People’s choice” acolo unde a concurat cu nume mari precum Louis Vuitton sau KLM.

Este pentru prima data cand un brand din Romania reuseste sa intre pe shortilist-ul FESPA si sa castige un premiu, aceasta competitie datand inca din 1963.

Motto-ul FESPA 2017 – Dare to be different – i s-a potrivit de minune tanarului antreprenor, Adrian Dusmanescu.  Tricourile sale nu sunt doar simple piese vestimentare, ci adevarate tricouri-statement, asta pentru ca el imbina imagini inspirate din natura cu tehnica de imprimare digitala pe intreaga suprafata, pe bumbac premium.

“ Matter of spirit s-a nascut mai mult ca o extensie a mea. Iubesc natura si modul in care aceasta se exprima, iubesc culorile si apreciez arta sub orice forma a ei, asa ca m-am decis sa imbin aceste lucruri si sa imprim tricouri diferite fata de ce se gaseste acum pe piata (in materie de print si calitate), unele care spun ceva despre purtator inainte ca acesta sa deschida gura “

Locul 3 la nivel international atesta calitatea printului de pe aceste tricouri, dar si calitatea premium a materialului folosit.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect intra pe www.matterofspirit.com sau pe FB: Matter of spirit.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...