10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBijuterii italiene de milioane de euro vin la Bucureşti

Bijuterii italiene de milioane de euro vin la Bucureşti

Pe 15 şi 16 iunie bijuteriile italiene de lux sosesc la Bucureşti o dată cu cu celebrarea celor 150 ani de la unificarea Italiei.

Institutul Italian pentru Comerţ Exterior la Bucureşti (ICE) organizează unul dintre cele mai importante şi mai aşteptate evenimente internaţionale: expoziţia şi workshop-ul “BIJUTERII ITALIENE”, aducând în România 33 de societăţi italiene producătoare de bijuterii, şi 450 dintre cei mai mari buyeri de bijuterii de lux din Europa de Est dar şi din alte zone ale Europei.

Valorea bijuteriilor ce vor fi expuse este în jur de câteva milioane de euro, ceea ce a impus organizării adoptarea unor măsuri severe de siguranţă pe întreaga durată a celor două zile de întâlniri între producători şi buyeri.

Succesul înregistrat anul trecut, în cadrul primei ediţii a acestui eveniment, a făcut ca cei mai mari buyeri de bijuterii din Europa de Est să sosească cu această ocazie la Bucureşti, pentru a participa la această importantă manifestare.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă