Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Platforma informatică IMM Invest ar putea deveni funcţională mâine

Platforma informatică IMM Invest va fi funcţională în această săptămână, marţi sau miercuri, a anunțat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.04.2020 - 09:56

"Platforma va fi funcţională la începutul săptămânii viitoare, marţi sau miercuri, dar mai degrabă marţi.  Este gata, este testată, am văzut-o şi eu", a declarat, duminică seară, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Ministrul Cîțu ar urma să facă în cursul zilei de azi (luni) un anunț oficial despre momentul exact în care va intra în funcțiune platforma IMM Invest. El a postat deja pe Facebook un mesaj în care spune că platforma va intra în funcțiune în dimineața zilei de marți, 28 aprilie, la ora 9.

Aplicaţia informatică fusese lansată iniţial pe data de 17 aprilie 2020 dar s-a blocat exact la momentul deschiderii, după ce ar fi recepționat 397.000 de accesări pe minut provenite de la 132.000 de conexiuni.

Ministrul Cîțu a susținut, la acel moment, că platforma IMM Invest ar fi fost ținta unui atac informatic.

"Nu sunt programator, dar mi s-a spus că au fost 400.000 de accesări", a explicat ministrul de Finanțe.

Comentarii

loading...