6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPrimul smartphone românesc cu autonomie în stand-by de 21 de zile. Vezi...

Primul smartphone românesc cu autonomie în stand-by de 21 de zile. Vezi cât costă

Allview P6 Energy este primul smartphone românesc dotat cu o baterie de 5000mAh. Producătorul promite 24 ore timp de convorbire sau până la 21 zile funcţionare în regim stand-by. Practic, dacă folosești net-ul în regim normal, asculți muzică din când în când și mai accesezi un video-două, poți să folosești acest telefon fără sâ-l încarci între trei zile și șapte zile.

P6 Energy vine cu un procesor quad-core la 1.3GHz (4 nuclee pe sistem Cortex-A7), un procesor grafic GPU Mali 400, ajutat de 1GB memorie RAM. În plus ai un ecran IPS de 5˝ LCD HD cu rezoluţie 1280×720 pixeli. Și dotările nu se opresc aici. Telefonul are o cameră de 8 MP cu autofocus, ce filmează Full HD la 1080pixeli.

Datorită acumulatorului uriaș, device-ul poate funcţiona ca şi baterie externă pentru alte gadgeturi și poate alimenta telefoanele altor persoane cu ajutorul unui cablul USB. Inspirați după funcția Sbeam de la Samsung, Allview vine și el cu o funcție interesantă Hot Knot, care permite transferul de fotografii şi filme instant, prin simpla atingere a ecranelor.

Aplicația este ajutată și de versiunea Android 4.4.2 KitKat pe o memorie flash de 8 GB. Spațiul poate fi suplimentat până la 32 GB.

Prețul unui astfel de smartphone cu precomandă pe site-ul companiei este de 849 RON.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă