16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechGoogle va taxa stocarea fotografiilor în Google Photos și a documentelor în...

Google va taxa stocarea fotografiilor în Google Photos și a documentelor în Google Drive

Stocarea fotografiilor în Google Photos și a documentelor în Google Drive nu va mai fi gratuită începând cu a doua jumătate a anului viitor.

Tipurile de conținut vor fi contorizate în comun în limita unui spațiu de 15GB pe care Google îi oferă conturilor de utilizator pentru toate serviciile, inclusiv pentru cel mai folosit, Gmail.

Un abonament Google One pentru spațiu suplimentare de stocare începe de la 10 lei pe lună pentru 100GB și ajunge la 50 lei pe lună pentru utilizatorii care au nevoie de un spațiu de stocare de 2TB.

Pentru a încuraja vânzarea de smartphone-uri Pixel, produse și comercializate de compania Google, utilizatorii acestora vor putea stoca fotografii fără ca acestea să fie contorizate.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă